Ανύπαντρος πατέρας ψάχνει νταντά χωρίς αμοιβή: Η αγγελία που εξόργισε


Ανύπαντρος πατέρας ψάχνει νταντά χωρίς αμοιβή: Η αγγελία που εξόργισε


Διαφ.


Έχει την απαίτηση να βρει babysitter που να μαγειρεύει, να καθαρίζει και να κάνει την νταντά αφιλοκερδώς. Άφωνους άφησε τους αναγνώστες της αγγελίας ένας ανύπαντρος πατέρας που ζητά μία εσώκλειστη νταντά χωρίς μισθό.

Διαβάστε επίσης: «Με πιάνει και με βάζει στον καναπέ. Μου έβαλε χέρι και μου κατέβασε τα εσώρουχα» – Babysitter καταγγέλλει ότι πήγε να τη βι@σει ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε (Video)

Ο διαζευγμένος πατέρας έχει την προσδοκία να βρει εργαζόμενη για ένα σωρό καθήκοντα…χωρίς να δίνει δεκάρα. Ένας χρήστης του Reddit αναδημοσίευσε μία ανάρτηση από ένα γκρουπ για babysitters.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενό της, οι αναγνώστες δεν μάσησαν τα λόγια τους. «Ελπίζω να εκτιμήσετε τη γελοιότητα της ανάρτησης αυτού του τύπου που βρήκα σ’ έναν γκρουπ για babysitters». Η αγγελία ανέφερε γελοίες απαιτήσεις και όλες αμισθί.

Αγγελία της κολάσεως

Ο χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών έγραφε ότι ψάχνει εσώκλειστη νταντά.

«Αναζητώ μία εσώκλειστη νταντά για να με βοηθήσει με τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Θα μένει στο έξτρα δωμάτιο που έχω». «Αναζητώ ένα άτομο που θα γίνει μέλος της οικογένειάς μου, κάποια που θα με βοηθάει και θα γίνει φίλη με τα παιδιά μου».

«Έχω μία κόρη, δύο ετών και έναν γιο, έξι ετών. Είναι υπέροχα παιδιά και η παρέα τους είναι απολαυστική». Η αγγελία του 42χρονου πατέρα συνέχιζε, αραδιάζοντας τις απαιτήσεις που έθετε για την ιδανική υποψήφια. «Αναζητώ γυναίκα από 18 έως 35 ετών, σε καλή φυσική κατάσταση, με ενέργεια και όρεξη, ευχάριστη και χαρούμενη, να της αρέσει να είναι με παιδιά».

«Επίσης, πρέπει να είναι δημιουργική, ευγενική, να έχει κατανόηση και να είναι προστατευτική. Θα εκτιμηθεί αν μπορεί να μαγειρεύει, να διδάσκει και να παρέχει πρώτες βοήθειες. Πρέπει να έχει δίπλωμα οδήγησης και καθαρό ποινικό μητρώο». Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο αλλόκοτα όταν, παρακάτω ο πατέρας ανέφερε τι απαιτούσε από την υποψήφια.

«Περιστασιακά να βοηθά από τις 7 π.μ. έως τις 8 π.μ. στην προετοιμασία για το σχολείο», έγραψε «συνήθως θα μπορώ να το κάνω εγώ, αν και θα εκτιμηθεί η βοήθεια». «Συχνό καθάρισμα του σπιτιού, πλύσιμο πιάτων, πλυντήριο. Καθόλου δύσκολο, το κάνω και εγώ αλλά θα εκτιμηθεί η έξτρα βοήθεια. Προετοιμασία βραδινού και παιχνίδι με τα παιδιά». «Όπως και προηγουμένως, μπορώ να κάνω και τα δύο, αλλά η βοήθεια θα εκτιμηθεί. Αν προκύψει κάτι, θα χρειαστώ βοήθεια και με το να κοιμίζουμε τα παιδιά».

«Η κόρη μου κοιμάται στις 6:30 και ο γιος μου στις 8, ενώ οι ώρες θ’ αλλάζουν καθώς τα παιδιά θα μεγαλώνουν». «Τις καθημερινές θα προσπαθώ να οργανώνω δραστηριότητες για ν’ απασχολούνται δημιουργικά και ευχάριστα. Η νταντά θα μπορεί να συμμετέχει ή να τα πηγαίνει στην παιδική χαρά. Κάποιες καθημερινές μπορεί να είναι ελεύθερες. Τίποτα δύσκολο».

Τα πιάσατε τα λεφτά σας

Ο χρήστης του Reddit που αναδημοσίευσε την αγγελία, επισήμανε ότι ο πατέρας ζήτησε το αδιανόητο. Όταν οι ενδιαφερόμενες τον ρώτησαν για την αμοιβή, ο πατέρας ανέφερε ότι η διαμονή στο σπίτι και η διατροφή είναι ικανοποιητική αμοιβή.

«Ευτυχώς οι περισσότεροι τον αποδοκίμασαν στα σχόλια».

Ο χρήστης του Reddit που αναδημοσίευσε την αγγελία, εμπλούτισε τα σχόλια των αναγνωστών.

«Μόλις πήρα είδηση ότι έγραψε και άλλος ανάρτηση για τον τύπο, ευτυχώς όλοι βλέπουν πόσο παράλογος είναι και τι ύφος έχει. Τώρα έσβησε όλες του τις αναρτήσεις», πρόσθεσαν.

«Όσο πιο πολύ τονίζει μία αγγελία ότι η δουλειά θα είναι εύκολη ή απλή, τόσο περισσότερη και πιο δύσκολη θα είναι η δουλειά στην πραγματικότητα».

«Δεν θα πήγαινα να δουλέψω για κάποιον που ήδη απ’ την αγγελία υποτιμάει τόσο πολύ τη φροντίδα μικρών παιδιών».


Πηγή