«Σφράγισε» τη ζωή της η Δήμητρα Λιάνη: «Είμαι με εκείνον που ταιριάζουν τα χνώτα μας…»


«Σφράγισε» τη ζωή της η Δήμητρα Λιάνη: «Είμαι με εκείνον που ταιριάζουν τα χνώτα μας…»


Διαφ.


Για την προσωπική της πορεία μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Τρομοκρατία, σειρά απειλών και εκβιασμοί…»

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Δύσκολες στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Τρομοκρατία, σειρά απειλών και εκβιασμοί…»

Στις 22 Οκτωβρίου 1988, στις 16.20 ακριβώς, ο Ανδρέας Παπανδρέου νομιμοποίησε τη σχέση του με τη Δήμητρα Λιάνη κατά την επιστροφή του από το Χέρφιλντ, κάνοντας το διάσημο μέχρι σήμερα νεύμα. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο πουλήθηκε σε πλειστηριασμό η μπομπονιέρα του γάμου τους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει στην Δήμητρα Λιάνη να περιμένει ένα σήμα του. Εκείνη, δεν περίμενε πως θα ήταν το νεύμα που της έκανε και έμεινε στην ιστορία.

Το 1988, ο τότε πρωθυπουργός επέστρεφε στην Αθήνα από το Λονδίνο, έπειτα από την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί. Κατέβηκε έως τα μισά της σκάλας του αεροπλάνου και χαιρέτισε τον κόσμο. Μετά, γύρισε πίσω του και έκανε νεύμα στην Δήμητρα Λιάνη- η οποία στεκόταν στην πόρτα του αεροπλάνου- να τον ακολουθήσει.

«Αυτή ήταν μια πολύ γενναία και μεγαλειώδης κίνηση. Μια ιστορική κίνηση που άλλαξε και το ρου της ιστορίας σε ότι αφορούσε τη σχέση μας», δήλωσε η Δήμητρα Λιάνη μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

«Είχα ρωτήσει τι θα κάνω. Μου είχε πει “θα βγω εγώ έξω, θα χαιρετήσω και θα περιμένεις κάποιο σήμα μου”. Φαντάστηκα ότι θα ήταν κάποιο νοηματάκι, κάτι θα έκανε κρυφά από όλους. Δεν φαντάστηκα αυτό, να γυρίσει πίσω», συμπλήρωσε, μιμούμενη την κίνηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ήταν καθαρά ο σκηνοθέτης και ο εμπνευστής αυτής της κίνησης. Την μεγαλειότητα αυτής της κίνησης την κατάλαβα μετά, όταν συζητώντας με κόσμο είπαν πολλές γυναίκες “μπράβο αυτός είναι άνδρας”. Αυτός όμως έκανε αυτή την κίνηση για να νομιμοποιήσει και να μονιμοποιήσει εμένα στον ελληνικό λαό», συνέχισε η Δήμητρα Λιάνη.

«Αν φανταστεί κανείς ότι είχαμε περάσει και μια τρομοκρατία, μια σειρά απειλών και εκβιασμών να μην επιστρέψει μαζί μου. Ένας εκδότης, που δεν ζει, (είπε) να πάω στην Αμερική για έξι μήνες. Υπήρχαν κάποιοι που είπαν “δεν πρέπει να γυρίσεις, τον καταστρέφεις”», σημείωσε η κ. Λιάνη.


Πηγή