Survivor 2024 trailer 17/04: «Είμαστε σε σοκ» – Παίρνει την οριστική του απόφαση για την αποχώρηση ο Τζέιμς Καφετζής


Survivor 2024 trailer 17/04: «Είμαστε σε σοκ» – Παίρνει την οριστική του απόφαση για την αποχώρηση ο Τζέιμς Καφετζής


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 17/04: Ο Τζέιμς Καφετζής έχει γίνει για ακόμη μια φορά το κεντρικό πρόσωπο του Survivor, με τον πατέρα του να έχει ζήσει το δικό του… ριάλιτι επιβίωσης στον Ειρηνικό Ωκεανό και την ενημέρωση του Γιώργου Λιανού να φέρνει σε σοκ όλους τους παίκτες.

Άπαντες οι διαγωνιζόμενοι στον Άγιο Δομίνικο σκέφτονται την κατάσταση του συμπαίκτη τους και στέκονται στο πλευρό του, με τον Τζέιμς πάντως να μη δρα ακόμη και να μην παίρνει κάποια οριστική απόφαση για την αποχώρησή του. Αυτή η σιωπή, βέβαια, μπορεί να τον οδηγήσει στο να παραθέσει καλύτερα τα δεδομένα ως προς το τι πρέπει να πράξει.

Το παιχνίδι, πάντως, συνεχίζεται κανονικά και οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται αντιμέτωπες για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Εκεί, θα κριθεί το ποιος θα είναι ο παίκτης, που θα ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο του νησιού ως υποψήφιος προς αποχώρηση, για να φτάσουμε στην τελική μονομαχία της εβδομάδας.

Δείτε το trailer:

Survivor 2024 spoiler 16/04: Κάνεις πλάκα! Τόσα χρήματα έχει πάρει ο Τζέιμς Καφετζής μετά από 15 εβδομάδες στο ριάλιτι

Survivor 2024 spoiler 16/04: Ο Τζέιμς Καφετζής μοιάζει πολύ πιθανό πια να αποχωρήσει από το Survivor, αποτελώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης για φέτος, με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όμως, να τον αφήνει μάλλον εκτός παιχνιδιού.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε τα πάντα για να μπορέσει να τον έχει φέτος στο δυναμικό του συγκεκριμένου project κι όχι αδίκως, αφού με την είσοδό του και τα νούμερα τηλεθέασης δέχτηκαν μια αύξηση και η ίντριγκα άρχισε να αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, μετά το ατύχημα του πατέρα του στον Ειρηνικό… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.


Πηγή