Περήφανοι γονείς Μιλλούση και Πετρούνιας: Η 4χρονη κόρη τους έτοιμη για το πρώτο της χρυσό!


Περήφανοι γονείς Μιλλούση και Πετρούνιας: Η 4χρονη κόρη τους έτοιμη για το πρώτο της χρυσό!


Διαφ.


Λένε πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, γι’ αυτό και η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία, ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες στην ενόργανη γυμναστική!

Είναι μόνο 4 χρονών και πολύ ταλαντούχα. Η κόρη της Βασιλικής Μιλλούση είναι αξιαγάπητη και το νέο βιντεάκι που ανέβασε η περήφανη μαμά στα social media θα σε κάνει να λιώσεις!

Όπως μπορείς να δεις, η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες στο άθλημα που αγαπά και ας το παραδεχτούμε, είναι ίδια η μητέρα της!

Μιλλούση: Οι κόρες της & η σχέση τους με τον αθλητισμό

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Fay’s Time», η Βασιλική Μιλλούση είχε αποκαλύψει τη σχέση που έχουν οι μικρές της κόρες με τον αθλητισμό

«Τα κορίτσια νομίζω από όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους αρέσει. Το DNA είναι πολύ δυνατό. Είναι και λίγο καταδικασμένες, με την καλή έννοια γιατί μεγαλώνουν μέσα στο γυμναστήριο. Για την ώρα, δείχνει να τους αρέσει. Δε θα τις πιέσω όμως», δήλωσε η αθλήτρια.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό. Η μεγάλη μας κόρη, που είναι τεσσάρων ετών, τώρα θα ξεκινήσει να μπαίνει σε πιο εντατικά μαθήματα. Τεσσάρων ετών ξεκίνησα κι εγώ. Θα ξεκινήσει με προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από μια ώρα κάθε φορά. Αν δούμε ότι όντως πάει καλά, θα πρέπει μετά να κάνει κάθε μέρα. Ο πρωταθλητισμός είναι άλλο κομμάτι. Τον πρωταθλητισμό δεν τον επιλέγεις, σε επιλέγει. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό. Έχασα πολλά πράγματα. Αναγκάζεσαι να ωριμάσεις πολύ πιο γρήγορα από την ηλικία σου. Ο αθλητισμός σού φέρνει πολλά πράγματα. Σε εκπαιδεύει. Μέσα από τον αθλητισμό, και τις ήττες μου κυρίως, θεωρώ ότι έχω γίνει πιο δυνατή. Αυτό είναι από τα πιο βασικά στοιχεία. Σου μαθαίνει την πειθαρχία… Είναι πολλά».


Πηγή