Ανατρέπει τα πάντα και φέρνει ανακούφιση ο Σάκης Αρναούτογλου: «Επιτέλους από το τέλος της εβδομάδας το αφικνούμενο χαμηλό…»


Ανατρέπει τα πάντα και φέρνει ανακούφιση ο Σάκης Αρναούτογλου: «Επιτέλους από το τέλος της εβδομάδας το αφικνούμενο χαμηλό…»


Διαφ.


Ο Σάκης Αρναούτογλου παρέθεσε τα στοιχεία του καιρού για τις επόμενες ημέρες, φέρνοντας την ανατροπή και την… ανακούφιση απέναντι στο κύμα ζέστης, που περάσαμε προηγουμένως.

Σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη, προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα δούμε ορισμένες βροχές να βάζουν τέλος στην παρατεταμένη ανομβρία, κάτι που αποτελεί το πιο σημαντικό νέο, ενώ για ακόμη μια φορά μίλησε για τις Ευρωεκλογές, όπως είχε μιλήσει και προηγουμένως.

Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

«Επιτέλους! Αξιόλογη η προοπτική βροχών σε μεγάλο τμήμα της χώρας και με τα σημερινά, βραδινά στοιχεία (Δευτέρα 15/4).

Φίλες φίλοι! Το ερχόμενο Παρασκευο-Σάββατο το αφικνούμενο χαμηλό μπορεί να μην είναι μεν πολύ βαθύ αλλά με τη βοήθεια του αντικυκλώνα στη βορειοδυτική Ευρώπη θα πρέπει να δώσει αρκετό νερό σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας – δυστυχώς όχι παντού, βάζοντας όμως τέλος στην παρατεταμένη ανομβρία – ξηρασία σε μεγάλο τμήμα της χώρας!

(Χάρτης κατανομής βροχής για την ερχόμενη Παρασκευή – Σάββατο – Διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο πάνω μέρος του χάρτη σας παρακαλώ!)

Oσον αφορά στην απουσία μου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

– Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.
Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ:

Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον…καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Καλή εβδομάδα!

Με μεγάλη εκτίμηση,

Σάκης Αρναούτογλου».


Πηγή