«Μια ανορεξική γυναίκα! Υπάρχει θέμα υγείας;»: Σούσουρο και αγωνία με την φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου!


«Μια ανορεξική γυναίκα! Υπάρχει θέμα υγείας;»: Σούσουρο και αγωνία με την φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου!


Διαφ.


Έντομνη ανησυχία στους θαυμαστές της προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου πόσταρε μια φωτογραφία από τις τουαλέτες ενός μαγαζιού στην Κηφισιά και τα σχόλια πήραν φωτιά, με τους θαυμαστές της να ρωτάνε αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, αφού έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Δείτε χαρακτηριστικά μερικά σχόλια στο προφίλ της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram:

«Υπάρχει κάποιο θέμα υγείας?Τι συμβαίνει, ούτε η φυσιογνωμία αυτή είναι νορμάλ, μία άγνωστη,ανορεξική γυναίκα είναι αυτή…»

«Πολύ αδύνατη!!!!χαλασες και στο πρόσωπο!!!!»

«Τα τι πρόσεχε ανησυχούμε έχεις αδυνατίσει πολύ»

«Τρόμαξα να την γνωρίσω. Γιατί να είναι όλοι τοοοοσο αδύνατοι»

Διαβάστε επίσης: Τους κόπηκε το χαμόγελο: «Έσκασαν» τα δυσάρεστα για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr και την φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου που προκάλεσε έντονη ανησυχία…

Άφωνος ο Ευαγγελάτος: «Χρόνια πολλά αφεντικό» – Τα ‘χασε με την Τατιάνα Στεφανίδου, τον φίλησε μπροστά σε όλους (video)

Ημέρα χαράς η 3η Απριλίου για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς ο δημοσιογράφος έχει τα γενέθλιά του.

Η σύζυγός του θέλησε να του ετοιμάσει μία πολύ τρυφερή έκπληξη στο γραφείο του, μαζί με τους συνεργάτες του από το Live News.

Μόλις, λοιπόν, εκείνος έφτασε στο γραφείο και άνοιξε την πόρτα, τον περιμέναν όλοι μαζί με μία τούρτα που είχε πάνω ένα ερωτηματικό, για να του τραγουδήσουν και να του ευχηθούν.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Απολύομαι και τρελαίνομαι» τραγουδά στο πάρτι των γενεθλίων του – Όλα τα highlights της βραδιάς

Η παρουσιάστρια του Alpha τράβηξε βίντεο από τη στιγμή εκείνη και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, φαίνεται και το τρυφερό φιλί που ανταλλάσσουν οι δυο τους.

«Χρόνια πολλά αφεντικό», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντατης ανάρτησής της.

Στιγμές χαράς για Τατιάνα Στεφανίδου & Νίκο Ευαγγελάτο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι

Διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κάνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, με μια εξόρμηση στο νησί της Ύδρας.

Το ζευγάρι, αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε την Ύδρα, προκειμένου να ξεκουραστεί και να «γεμίσει τις μπαταρίες» από την απαιτητική του καθημερινότητα.

Δείτε επίσης: «Πόσο όμορφη και χωρίς πολλά πολλά»: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει «γυμνή» στα 55 της και τα σχόλια πέφτουν «βροχή»


Πηγή