Εξοργιστικό βίντεο από τη Νέα Ιωνία: 69χρονη πέταξε στα σκουπίδια 4 κουταβάκια – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 120.000 ευρώ!


Εξοργιστικό βίντεο από τη Νέα Ιωνία: 69χρονη πέταξε στα σκουπίδια 4 κουταβάκια – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 120.000 ευρώ!


Διαφ.


Σε κάδο απορριμάτων πέταξε μία 69χρονη τέσσερα κουταβάκια στη Νέα Ιωνία. Κάτοικος της περιοχής άκουσε το κλάμα των νεογέννητων κουταβιών, ενημέρωσε φιλοζωική που παρέλαβε τα ζωάκια, και φροντίζει τα τρία από τα αδελφάκια, καθώς το τέταρτο πέθανε μετά από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κάτοικος που βρήκε τα σκυλάκια στον κάδο, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αστυνομικοί, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησαν την 69χρονη γυναίκα, η οποία ομολόγησε πως πέταξε τα κουτάβια στα σκουπίδια και ισχυρίστηκε πως το έκανε γιατί δεν μπορούσε να τα περιθάλψει.

Δείτε επίσης: Δεν το χωρά ο νους: Μητέρα δολοφόνησε την κόρη της και την πέταξε στα σκουπίδια!

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ. Η δικογραφία ανατέθηκε από την Εισαγγελία σε αρμόδιο Ανακριτή.

Μαρτυρικός θάνατος για τα 4 άλογα στη Σαμαρίνα: «Πήραν τα ωφέλιμα μέρη, αφαιρέθηκαν πάνω από 700 κιλά κρέας»

Φρικιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον μαρτυρικό θάνατο τεσσάρων αλόγων στη Σαμαρίνα των Γρεβενών, όπου βρέθηκαν πυροβολημένα και τεμαχισμένα σε πολλά κομμάτια. Από τα άψυχα σώματά τους, αφαιρέθηκαν πάνω από 700 κιλά κρέας.

Τα άλογα, όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (19/1) η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», βρέθηκαν νεκρά από τον ιδιοκτήτη τους στο κτήμα του, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυνερίου. Τα τρία από τα άλογα ήταν ακρωτηριασμένα και μάλιστα με «χειρουργικό» τρόπο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Έλειπαν τα πόδια τους και κομμάτια από την ωμοπλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου. Φαίνεται πως πρόκειται για γεγονός που οδηγεί σε ενδεχόμενη παράνομη πώληση κρέατος, καθώς τα άλογα έχουν πολύ ακριβό κρέας, αλλά στην Ελλάδα απαγορεύεται η πώληση και βρώση αλογίσιου κρέατος.


Πηγή