«Έφαγε άκυρο» από την Ελεονώρα Μελέτη για τις Ευρωεκλογές: Αυτό το κόμμα της είχε κάνει πρόταση πριν τη ΝΔ


«Έφαγε άκυρο» από την Ελεονώρα Μελέτη για τις Ευρωεκλογές: Αυτό το κόμμα της είχε κάνει πρόταση πριν τη ΝΔ


Διαφ.


Σαφές υπονοούμενο για πρόταση του ΠΑΣΟΚ στην Ελεονώρα Μελέτη πριν εκείνη αποδεχθεί αυτήν της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές άφησε η δημοσιογράφος του Mega, Χριστίνα Κοραή.

Η έμπειρη ρεπόρτερ του Live News ανέφερε αρχικά πως είναι οριστική η συμμετοχή της Μελέτη στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, ενώ στη συνέχεια δε θέλησε να πει ευθέως ποιος είχε κάνει πρόταση στην παρουσιάστρια πριν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως στο τέλος της αναφοράς της πέταξε την ατάκα «την προσέγγισε ανεπίσημα το τρίτο κόμμα…»

Ξετρελαμένη η Καινούργιου με την υποψηφιότητα της Μελέτη στη ΝΔ: «Θα την ψηφίσω, δαγκωτό θα φύγει»

Ένθερμη υποστηρίκτρια της Ελεονώρας Μελέτη δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της, μετά την είδηση ότι κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

«Προτού σταματήσει η εκπομπή, ο πρωθυπουργός την είχε καλέσει για μία συνάντηση για το θέμα της Ευρωβουλής. Ήταν αρκετά θετική, αλλά την προβλημάτιζε ότι είναι μανούλα και θα πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες. Είναι τιμητική η πρόταση.

Είναι πολύ συμπαθής στις γυναίκες, είναι μία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει δείξει την αξία της όλα αυτά τα χρόνια. Μιλά και πολλές γλώσσες άπταιστα και είναι πολύ σημαντικό για να μας εκπροσωπήσει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια δήλωσε τη στήριξή της στην Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας πως θα την ψηφίσει: «Καλή επιτυχία! Εγώ Ελεονώρα ξέρεις, θα ψηφίσω… Δαγκωτό θα φύγει».


Πηγή