Σοκ στις Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ξαφνικά 36χρονος – Κρατούνταν για τον βι@σμό της θετής του κόρης στην Αιγίνα (video)


Σοκ στις Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ξαφνικά 36χρονος – Κρατούνταν για τον βι@σμό της θετής του κόρης στην Αιγίνα (video)


Διαφ.


Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκονται οι Φυλακές Κορυδαλλού μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 36χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για την σ@ξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση της θετής του κόρης, στην Αίγινα.

Η υπόθεση βι@σμού έγινε γνωστή στις 6/3. Μία 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ξεκίνησε να πράττει ασελγείς πράξεις από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της.

Η 25χρονη είχε καταθέσει ότι μέχρι τα 18 της την θώπευε, ενώ όταν ενηλικιώθηκε, ο άνδρας προέβη και στον βι@σμό της. Ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις και απειλούσε μάλιστα την κοπέλα ότι θα διαδώσει το μυστικό στο ευρύτερο περιβάλλον τους.

Πέθανε ξαφνικά 36χρονος  που κρατούνταν για τον βιασμό της θετής του κόρη στην Αιγίνα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Επίσης, στην καταγγελία της, η κοπέλα ανέφερε ότι ορισμένες φορές δεχόταν ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση όπως σημειώνεται, έλαβε χώρα την 00:00-00:30 ώρα, της 05/03/2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, o 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο ξαφνικός θάνατος οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εξιτήριο από το Τζάνειο για τον φονιά της Κυριακής – Δίλημμα για το εάν θα μεταβεί στο ψυχιατρικό ίδρυμα Κορυδαλλού ή στο κελί

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξιτήριο θα λάβει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους από το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε μεταφερθεί από το Αττικόν μετά την αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, που είχε κάνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Γενική Γραματεία εγκληματικής πολιτικής υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση έχει με τους εδικούς, σκέφτονται εάν ο 39χρονος θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί.

Αν μεταφερθεί στο κελί, τότε θα πάει σε κελί με πάνω από 3 άτομα (όπως ήταν όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας), ενώ θα τον ελέγχουν κάθε λιγότερο από 20 λεπτά.


Πηγή