Survivor 2024 spoiler 12/04: Σκάνδαλο της παραγωγής με την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Έξαλλοι οι παίκτες


Survivor 2024 spoiler 12/04: Σκάνδαλο της παραγωγής με την Ασημίνα Χατζηανδρέου – Έξαλλοι οι παίκτες


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 12/04: Κατάφερε να παραμείνει στο Survivor 2024 η Ασημίνα Χατζηανδρέου και μάλιστα σχετικά εύκολα μετά την μονομαχία της με την Aira.

Η τελευταία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελικά από το Survivor (δείτε εδώ με πόσα χρήματα) αφού δεν κατάφερε να επικρατήσει ούτε της Χρύσας Χατζηανδρέου, στον τελικό παραμονής, χάνοντας με 4-3.

Στα μάτια του κόσμου μεγάλο φαβορί για αποχώρηση φάνταζε η Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό στο χέρι και κανονικά οι γιατροί δεν την αφήνουν να αγωνιστεί. Αλλά αν δεν έπαιρνε μέρος θα έπρεπε και να φύγει από το Survivor. Έτσι πάλεψε και έφτασε εύκολα στην παραμονή της, αφού κέρδισε την Aira στον ημιτελικό με 4-0.

Survivor 2024 spoiler 12/04: Ποιο το σκάνδαλο με την παραμονή της Ασημίνας Χατζηανδρέου;

Ποιο είναι λοιπόν το σκάνδαλο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου; Μα φυσικά ο στίβος μάχης που ήταν ιδανικός για κάποιον παίκτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από άλλους παίκτες που βλέπουν την παραγωγή να ευνοεί παίκτες που τους θέλει μέσα στο Survivor. Και όχι άδικο εδώ που τα λέμε. Όποιος φέρνει τηλεθέαση θα έχει και πιο ειδική μεταχείριση!

Δείτε χαρακτηριστικά στα παρακάτω βίντεο τον στίβο μάχης που έφερε την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην παραμονή της στο Survivor.


Πηγή