Πέθανε ο αθλητής και ηθοποιός O.Τζ. Σίμπσον σε ηλικία 76 ετών


Πέθανε ο αθλητής και ηθοποιός O.Τζ. Σίμπσον σε ηλικία 76 ετών


Διαφ.


Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον, σε ηλικία 76 ετών, πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και ηθοποιός, που αθωώθηκε στη «δίκη του αιώνα», ανέφερε η οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ο νομπελίστας φυσικός Πίτερ Χιγκς.

Ο πρώην σπουδαίος του NFL – ο οποίος δικάστηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson, και του φίλου της, Ron Goldman, τη δεκαετία του ’90, – πέθανε την Τετάρτη στο Λας Βέγκας. αυτό σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο παλαίμαχος σταρ του NFL απέφυγε το 1995 την καταδίκη για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν, και του φίλου της, Ρόναλντ Γκόλντμαν.

Δεν γλίτωσε, όμως, την «ταμπέλα» της αμφιβολίας ή της παραβατικής συμπεριφοράς. Στις 5 Δεκεμβρίου 2008 καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 33 χρόνια, ως ένοχος για απαγωγή και ένοπλη ληστεία τον Σεπτέμβριο του 2007, στο Λας Βέγκας.

Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε και από τον δικηγόρο του στο ΤΜΖ ενώ αναφέρεται στο δημοσίευμα πως ήταν περικυκλωμένος από τα παιδιά και τα εγγόνια του όταν έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Τετάρτης (10/04).

Ο OJ φέρεται να πάλευε με τον καρκίνο του προστάτη τα τελευταία χρόνια και η υγεία του επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα.

«Πάγωσε» το θέατρο: Γνωστός ηθοποιός πέθανε πάνω στη σκηνή – Η σοκαριστική ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Πάνω στη σκηνή άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος την περίοδο αυτή συμμετείχε στην παράσταση «Φίλοι Αθανάτοι», έφυγε από τη ζωή μπροστά στους συναδέλφους του και τους θεατές της παράστασης.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη για τον Γιάννη Κρητικό – «Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή σου» (photo)

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μανώλη Γεωργιάδη

«Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στην σκηνή του θεάτρου. Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε.

Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στην διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως την σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας».

«Λόγω ανωτέρας βίας όλες οι παραστάσεις θα ακυρωθούν. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την διαδικασία επιστροφής των χρημάτων», αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου.


Πηγή