Survivor 2024 spoiler 11/04: Τελείωσαν! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!


Survivor 2024 spoiler 11/04: Τελείωσαν! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 11/04: Μπορεί όλα να κυμαίνονται σε ρυθμούς αποχώρησης της εβδομάδας, όμως Διάσημοι και Μαχητές δίνουν και μια μάχη με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που βάση παράδοσης πάει στους κόκκινους, όμως οι Μαχητές πρέπει να δώσουν τα ρέστα τους για να το απολαύσουν.

Σήμερα λοιπόν ένα κορίτσι θα αποχωρήσει και δεν θα προλάβει το πάρτι της ένωσης. Ποια θα είναι αυτό; Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το αρχικό spoiler του Athensmagazine.gr! Πάμε τώρα παρακάτω. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τους Μαχητές να έχουν δείξει τα δόντια τους στους Διάσημους. Σε τέσσερις αναμετρήσεις για τις ασυλίες είχαν τρεις νίκες και η μοναδική ήττα ήρθε με… αίμα. Μετά από αναμέτρηση που κράτησε 6,5 ώρες οι Μαχητές έκαναν μεγάλη ανατροπή από 10-6 και έχασαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτά όμως είναι παρελθόν. Απόψε έχουμε έπαθλο επικοινωνίας και εκεί τα πράγματα μετράνε διαφορετικά. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει και να επικοινωνήσει με κοντινά του πρόσωπα, λίγο πριν το πάρτι της ένωσης; Τι αναφέρουν τα αρχικά spoilers;

 Survivor 2024 spoiler 11/04: Τελείωσαν! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα!

Survivor 2024 spoiler 11/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της εποικονωνίας

Το πιο σημαντικό έπαθλο είναι αυτό σε όλα τα Survivor και στο Survivor 2024 είναι το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι μπλε έχουν κερδίσει μόλις ένα μέχρι στιγμής. Όλα τα υπόλοιπα οι κόκκινοι. Πριν δύο εβδομάδα το χάρηκαν οι Μαχητές, μήπως έχει έρθει ξανά η σειρά τους;

Σύμφωνα με τα αρχικά spoilers, ναι! Οι Μαχητές μοιάζουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και φαντάζουν ως το απόλυτο φαβορί για νίκη σ’ αυτό το έπαθλο της επικοινωνίας. Ωστόσο δεν μιλάμε για το επιβεβαιωμένο spoiler. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και μόλις το έχουμε στην κατοχή μας θα το μοιραστούμε μαζί σας.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer του σημερινού (11/04) επεισοδίου για να πάρετε μια πρώτη γεύση:


Πηγή