Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, ήταν βιαστικός» – Η συμπεριφορά του γυναικοκτόνου στον χώρο εργασίας του


Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, ήταν βιαστικός» – Η συμπεριφορά του γυναικοκτόνου στον χώρο εργασίας του


Διαφ.


Τη συμπεριφορά του 39χρονου Θανάση Κουρέλη που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους, περιέγραψε συνάδελφός του στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ήταν εργατικός και αποτελεσματικός αλλά ήταν περίεργος», ανέφερε η συνάδελφος του 39χρονου, για τον τρόπο που συμπεριφερόταν στον χώρο εργασίας του.

«Ήταν λίγο περίεργος, βέβαια ήταν καλός στη δουλειά του. Υπήρχαν φορές που δεν ερχόταν για δουλειά και μια φορά συγκεκριμένα είχε στείλει μήνυμα ότι δε θα έρθει και μάθαμε μετά από τη μητέρα του ότι κάτι είχε πάρει και είχε πάει στο νοσοκομείο, Παραιτήθηκε από τη δουλειά, γιατί έλεγε ότι θα πάει στα καράβια να εργαστεί», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του, ανέφερε ότι «ήταν εργατικός και αποτελεσματικός, αλλά ήταν περίεργος με τους συναδέλφους. Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, που δεν ήταν συμβατή με τους υπόλοιπους συναδέλφους. Ήθελε να τα κάνει όλα πολύ γρήγορα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους. Ήταν βιαστικός».

Η συνάδελφος του 39χρονου γυναικοκτόνου τόνισε ότι σε αυτή τη δουλειά έμεινε περίπου έναν χρόνο και η θέση του ήταν αποθηκάριος.

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό – Ποιος είναι ο λόγος

O 39χρονος γυναικοκτόνος της αδικοχαμένης Κυριακής, ύστερα από απόπειρα του να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4), έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου θα μείνει εκεί για τρεις ή τέσσερις μέρες.

Να υπενθύμισουμε ότι ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή. Χθες (9/4) βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έγινε δεκτός και επέστρεψε στο Αττικόν.

Σύμφωνα με το Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει. Δεν έλειπε, επίσης, ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Στο Τζάνειο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και έτσι ο 39χρονος δολοφόνος νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δύο αστυνομικούς να τον φρουρούν.


Πηγή