Δραματοποιείται η κατάσταση για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Δε θα έχει καλό αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας…»


Δραματοποιείται η κατάσταση για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Δε θα έχει καλό αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας…»


Διαφ.


Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά, με τους γιατρούς να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες, ώστε να τον αποσωληνώσουν, αλλά να μην καταφέρνουν να έρθουν σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Πρωινό» και παρότι υπήρχε η σχετική αισιοδοξία, προσπάθεια δεν έγινε ούτε χθες (8/4) ούτε και θα γίνει σήμερα (9/4). Όπως προστέθηκε στο ρεπορτάζ, μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μη γίνει προσπάθεια έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Ο λόγος, που έως τώρα δεν έχει γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης είναι, ότι πρέπει να υπάρχουν οι ιατρικές ενδείξεις, που να διασφαλίζουν πως το αποτέλεσμα της αποσωλήνωσης. Από τη στιγμή, όμως, που τα δεδομένα της στιγμής δε δείχνουν κάτι τέτοιο, η προσπάθεια αποσωλήνωσης δεν μπορεί ακόμη να πραγματοποιηθεί.

«Μαύρο» σύννεφο πάνω από το J2US: Πέθανε η μητέρα της Άντζελας, έμφραγμα ο Κόκοτας, τροχαίο ο Ξανθόπουλος, κάηκε το αμάξι του Αμούτζα

Πολλά δυσάρεστα γεγονότα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές διάσημους που συμμετέχουν στο φετινό J2US.

Αναλυτικότερα, εκτός από το έμφραγμα του τραγουδιστή, που έγινε λίγες μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος επίσης συμμετείχε στο σόου, το περασμένο Σάββατο κάηκε το αμάξι του ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα ενώ ο ίδιος βρίσκονταν επί σκηνής!

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει για 11η ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ έκανε πρόβες για το J2US.

Το πρωί της Δευτέρας 8/4, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο «Happy Day» αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα, το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου.

Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.


Πηγή