Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορώ να φανταστώ να μην πιάνω το χέρι του Διονύση, ακόμα και όταν βλέπουμε ταινία» (video)


Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορώ να φανταστώ να μην πιάνω το χέρι του Διονύση, ακόμα και όταν βλέπουμε ταινία» (video)


Διαφ.


Μια τρυφερή δήλωση έκανε η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του J2US, το βράδυ της Κυριακής (7/4), για τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά. Με αφορμή την εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον άνδρα της ζωής της.

Το δίδυμο των παικτών, που είναι μαζί και εκτός παιχνιδιού, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής. Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τον έρωτα, ενώ το ζευγάρι δεν έπαψε να είναι ενωμένο, κρατώντας συνεχώς ο ένας το χέρι του άλλου.

Δείτε επίσης: Ο Πέτρος Λαγούτης είπε αυτό που όλοι σκέφτονται για τον χωρισμό – «Όταν φεύγει το s@χ από τη μέση, οι σχέσεις γίνονται καλύτερες

«Γεια σας παιδιά, πραγματικά και εμένα με άφησε άφωνη αυτό που έκανε η Σοφία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αξίζει το χειροκρότημα, τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Το ότι δεν κρατιέστε από το χέρι όση ώρα μιλάμε και όση ώρα στέκεστε εκεί, με συγκινεί πάρα πολύ. Και εγώ, μετά από 30 χρόνια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν μπορώ να μην πιάνω το χέρι του Διονύση, ακόμα και όταν βλέπουμε ταινία», συμπλήρωσε.

Καίτη Γαρμπή: «Εκείνη την εποχή εγώ ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση, δεν ήμασταν μαζί και…»

Αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες της έκανε η Καίτη Γαρμπή για τη στήλη «Θυμάσαι;» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μάλιστα αποκάλυψε την εποχή που ήταν χωρισμένη με τον Διονύση Σχοινά.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το κομμάτι «Ζήσαμε» λέγοντας ότι «Κάναμε ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ με τον Διονύση και είχε και σκηνές λίγο ακατάλληλες… Το θέμα είναι ότι εκείνη την εποχή εγώ ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση, δεν ήμασταν μαζί. Το τραγούδι το έγραψε ο Φοίβος ενώ ήξερε ότι είχαμε χωρίσει και παρόλο που έπρεπε να νιώθω άβολα ένιωθα μια χαρά με τις σκηνές».

Για το «Πες το με ένα φιλί» ευγνωμονεί τη Ναταλία Γερμανού η οποία σε χρόνο dt έγραψε τους στίχους. «Έχουμε τη μουσική του Νίκου Τερζή αλλά δεν έχουμε τον στίχο πήραμε τη Ναταλία και τον ευγνωμονώ μας είπε τους στίχους από το τηλέφωνο, το ηχογράφησα και ήταν το τραγούδι που έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία στον δίσκο αυτό».Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για τον Διονύση Σχοινά.

«Στο “Εσένα μόνο” έκλαιγα ασταμάτητα όταν διάβασα τους στίχους. Το είπα μία φορά – αυτό που ακούτε μέχρι σήμερα – και τους είπα σταματάω δεν μπορώ να σταματήσω. Ό,τι ακούτε είναι αυτό που βγήκε από την πρώτη φορά που το είπα».

Δείτε το βίντεο


Πηγή