Σπαραγμός για την Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της (photo)


Σπαραγμός για την Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της (photo)


Διαφ.


Μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρίνα Σάττι, μόλις λίγες εβδομάδες πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα σε ηλικία μόλις 68 ετών μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Η Μαρίνα Σάττι όλο αυτό το διάστημα απέχει από αναρτήσεις στα social media, ενώ έχει διακόψει και προσωρινά τις δημόσιες εμφανίσεις της για τις ανάγκες της Eurovision.

Το βράδυ της Δευτέρας (8/4), η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που κάθεται στους ώμους του πατέρα της.

αναρτηση-μαρινα-σαττι-θανατοσ-πατερα-8-4
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Δύσκολες ώρες για τη Μαρίνα Σάττι: Διέκοψε τις πρόβες της για την Eurovision – Θα «παλέψει» για τη νίκη στα σαράντα του πατέρα της

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Μαρίνα Σάττι με τον θάνατο του πατέρα της, σχεδόν έναν μήνα πριν τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, έχασε χθες τον πατέρα της μετά από μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Breakfast@Star», οι πρόβες για την Eurovision διακόπτονται προσωρινά λόγω πένθους της τραγουδίστριας.

Η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τη δισκογραφική εταιρεία της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει.

Η τραγουδίστρια θα βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας όταν θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατο του πατέρα της, και θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την απώλειά του ταυτόχρονα με την ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής.

Μαρίνα Σάττι: «Ελπίζω να σας κάνω περήφανους στη Eurovision»

Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα για τη συμμετοχή της στην φετινή Eurovision και, με αρκετή ταπεινότητα, επεσήμανε ότι ελπίζει να κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον λαμπερό διαγωνισμό μουσικής με το τραγούδι Ζάρι, το οποίο μας έχει διχάσει. Με αφορμή ένα event που πραγματοποιήθηκε για την Eurovision η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μουσικής.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία με αυτό που συμβαίνει. Είμαι χαρούμενη και συγκεντρωμένη. Αυτές τις μέρες ξεκινάμε και πρόβες χορού. Κάθε μέρα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, τα μηνύματά σας. Ελπίζω να σας κάνω περήφανους».

Πλατινένιο το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι!

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του, το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα. Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Το “ZARI” παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει. Το “ZARI”, που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, έχει σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα μέσα σε μόλις 20 μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: πάνω από 8.000.000 συνολικές προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Παράλληλα, το τραγούδι μπήκε και στο Top50 των παγκοσμίων YouTube Trends λίγα 24άωρα μετά την κυκλοφορία του, ενώ βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή, έχουν δημιουργηθεί δεκάδες reaction video του “ZARI” τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok, με τους Ευρωπαίους fans να αποθεώνουν την ελληνική συμμετοχή.

Τη μουσική για το “ZARI” υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.


Πηγή