Σε επαγρύπνηση ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Δεν έχει τελειώσει τίποτα με τον καιρό (video)


Σε επαγρύπνηση ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Δεν έχει τελειώσει τίποτα με τον καιρό (video)


Διαφ.


Καιρός: Σήμερα, Κυριακή (7/4) αν και είναι μια ζεστή ημέρα, πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βορειοανατολικά της χώρας με τοπικές βροχές και μπόρες, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Την Δευτέρα μόνο στην Κρήτη θα βρέχει τοπικά το πρωί. Το σημαντικό της Δευτέρας θα είναι οι πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και η πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά. Από Τρίτη σταδιακά οι βοριάδες εξασθενούν η θερμοκρασία θα αρχίζει πάλι να ανεβαίνει.

«Γκρι μοτίβο» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: «Κακοκαιρία εξπρες φέρνει μέχρι και χαλάζι από…»

Καιρός: Ανοιξιάτικη είναι η μέρα σήμερα στη χώρα, ωστόσο από το απόγευμα θα ξεκινήσει μεταβολή του καιρού, με βροχές και ενίσχυση των βοριάδων, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Πού αναμένονται βροχές

Συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν πρώτα προς τα βόρεια βορειοανατολικά τμήματα και προς το βράδυ και στην περιοχή της Θεσσαλίας, της δυτικής Στερεάς, της Εύβοιας αλλά και της ανατολικής Πελοποννήσου.

Παράλληλα, οι άνεμοι σε Ιόνιο και Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και σταδιακά θα ενισχυθούν στο Αιγαίο προσεγγίζοντας εντάσεις κοντά στα 6-7 μποφόρ. Ωστόσο, ο υδράργυρος επιμένει και σήμερα σε υψηλές τιμές, στους 27-29 βαθμούς Κελσίου.

Με την ευκαιρία, δείτε που άγγιξε η θερμοκρασία και ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου!

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική η ημέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές και προς το απόγευμα και μέσα στη νύχτα θα υπάρξουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, οι συννεφιές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ δυνατούς βοριάδες μέσα στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Στη συνέχεια όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι.

Δείτε ολόκληρη την πρόγνωσή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:


Πηγή