Άλλη μια… διασφάλιση της ασφάλειας: Ακινητοποίηση τρένου στον Άγιο Στέφανο που προσέκρουσε σε δέντρο


Άλλη μια… διασφάλιση της ασφάλειας: Ακινητοποίηση τρένου στον Άγιο Στέφανο που προσέκρουσε σε δέντρο


Διαφ.


Κλειστή είναι η σιδηροδρομική γραμμή Χαλκίδας-Αθήνας, λόγω πτώσης δέντρου στις γραμμές.

Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train, η αμαξοστοιχία 1547 (Χαλκίδα – Αθήνα) προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο επί της γραμμής στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση της.

Δείτε επίσης: Μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστέρηση: Ακινητοποιημένο τρένο της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη στον Ορχομενό λόγω φωτιάς

Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός επιβατών και προσωπικού, ενώ αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις.

Πανικός στον Προαστιακό: Συρμός έβγαζε καπνούς – Ο μηχανοδηγός κατέβασε άρον άρον τους επιβάτες (photos)

Αναστάτωση προκλήθηκε ακόμη μία φορά σε δρομολόγιο του Προαστιακού, και συγκεκριμένα από Κιάτο για Πάτρα, το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3).

Αναλυτικότερα, ο συρμός άρχισε ξαφνικά να γεμίζει καπνούς και σύμφωνα με το tempo24.news, έγκαιρα ο μηχανοδηγός κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και αποβίβασε τους επιβάτες στον σταθμό του Ξυλοκάστρου, ώστε να παραληφθούν από άλλον συρμό και να μεταφερθούν με ασφάλεια στον τελικό τους προορισμό.

Συρμός του Προαστιακού έβγαζε καπνούς

Συρμός του Προαστιακού έβγαζε καπνούς

Δυσάρεστα για χιλιάδες επιβάτες: Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα»

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», αύριο Σάββατο (30/3) και μεθαύριο Κυριακή (31/3), σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ, από τη Δευτέρα 1/4, που ο σταθμός θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα»

Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες αυτό το Σαββατοκύριακο;

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Αγία Βαρβάρα», ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι:

Η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ30 Στ. Αγία Μαρίνα – Στ. Κορυδαλλός, θα διασυνδέει πλήρως τους Σταθμούς «Αγία Μαρίνα» και Κορυδαλλός» με τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση ωραρίου της λεωφορειακής γραμμής Χ30 για δυνατότητα μετεπιβίβασης κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα:

  • το Σάββατο 30/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 01:45 και
  • την Κυριακή 31/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 00:40.

Για τη μετάβαση στον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα», οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις διερχόμενες γραμμές 830, 837 και 892. Επίσης, οι γραμμές 807 και 831 προσεγγίζουν τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».


Πηγή