Αδυναμία στη μαμά ο Άγγελος Λάτσιος: Με μια κίνηση έδειξε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι η γυναίκα της ζωής του (photo)


Αδυναμία στη μαμά ο Άγγελος Λάτσιος: Με μια κίνηση έδειξε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι η γυναίκα της ζωής του (photo)


Διαφ.


Τα παλιά αναπόλησε το πρωί του Σαββάτου (30/3) η Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, από την περίοδο που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, το μακρινό 1993.

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα της, το Mega, θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από εκείνη την περίοδο.

Όπως φαίνεται, η νεαρή τότε Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε το χαρακτηριστικό ξανθό μαλλί με τον οποίο την έχουμε συνηθίσει, αλλά το φυσικό καστανό της χρώμα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, θέλησε να αναδημοσιεύσει το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, γεγονός που αποδεικνύεται σε κάθε τους εμφάνιση αλλά και στις αναρτήσεις που κάνουν μητέρα και γιος στα social media.

«Φτυστός» ο μπαμπάς του: Ο γιος της Μενεγάκη πόζαρε δίπλα της και όλοι νόμιζαν ότι είναι ο Γιάννης Λάτσιος

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τον μοναχογιό της, Άγγελο Λάτσιο, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Αυτή την φορά, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή με τον γιο της. «Μαμά και γιος σε κέφια!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη για τον γιο της. Σε πρόσφατη εκπομπή της, η Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν καλεσμένη της, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης: Το ξεστόμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Η Μαρινέλλα είπε αυτό στον γιο μου και έπαθε πλάκα, λέει θα πάει και του χρόνου» (video)

«Εγώ θυμάμαι τον Άγγελο μικρό, όταν είχε έρθει στο σχολείο και τον πετυχαίνω στο πεζουλάκι. Είχε ανοίξει και το βαλιτσάκι με το φαγητό του και καθόταν ήσυχο, γλυκό, με τη χωρίστρα του και ήθελα… να τον φάω! Και είναι ο Άγγελος τώρα που τον βλέπω και τον ξέρω και τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι“ είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου.


Πηγή