Survivor 2024 trailer 17/03: Αποσβολωμένοι οι παίκτες με τη «διπλή» ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού – Ανησυχία στην παραγωγή με δύο νέους τραυματισμούς


Survivor 2024 trailer 17/03: Αποσβολωμένοι οι παίκτες με τη «διπλή» ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού – Ανησυχία στην παραγωγή με δύο νέους τραυματισμούς


Διαφ.


Survivor 2024 trailer 17/03: Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το φετινό Survivor, με τους παίκτες να περνούν τις εβδομάδες με την ελπίδα, ότι θα είναι στο τέλος ανάμεσα σε εκείνους, που θα καταλήξουν στο Άλσος Βεΐκου, αν και οι αλλαγές που τους ανακοινώνει κάθε φορά ο Γιώργος Λιανός δείχνουν, ότι έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους, μετά και την τελευταία αποχώρηση.

Ο παρουσιαστής ξεκινά το νέο επεισόδιο (17/3), αναφέροντας πως προκύπτουν νέα δεδομένα, ύστερα από την αλλαγή των ομάδων. Οι παίκτες τον παρακολουθούν… με ανοικτό στόμα, καθώς όπως φαίνεται στο νέο αγώνισμα θα δούμε ξεχωριστά να αγωνίζονται για τις νίκες άνδρες και γυναίκες, ξεκινώντας από ματσαρίσματα στο ανδρικό κομμάτι. Δεν είναι αυτό, ωστόσο, η μοναδική αλλαγή, καθώς ο Λιανός έχει να ανακοινώσει ακόμη μία στο συμβούλιο του νησιού.

Παράλληλα, δύο τραυματισμοί παικτριών είναι αυτοί, που θα ανησυχήσουν την παραγωγή και τους υπόλοιπους παριστάμενους. Ένα εμπόδιο αποδεικνύεται αρκετά ύπουλο κι επικίνδυνο, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν και να προκαλέσουν αναταραχή σε όλους.

Δείτε το trailer:

Survivor 2024 spoiler 16/03: Το κάνει γνωστό σε όλους ο Λιανός στο νέο επεισόδιο – Έκτακτες εξελίξεις για Κατερίνα Δαλάκα και Σάββα Γκέντσογλου

Survivor 2024 spoiler 16/03: Οι εξελίξεις στο Survivor συνεχίζονται αμείωτες και άπαντες περιμένουν, μετά την τελευταία αποχώρηση, το νέο επεισόδιο που θα έρθει την Κυριακή (17/3), καθώς ήδη είναι γνωστό, ότι αρκετές ειδήσεις θα προκύψουν από το λόγο, που θα βγάλει στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, προτού εκείνοι μπουν στο στίβο μάχης για την ασυλία.

Ο παρουσιαστής θα μαζέψει, όπως το συνηθίζει, τους παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε στην παρουσίαση του στίβου μάχης, κι εκεί θα μιλήσουν οι δύο πλευρές για το σε ποια ψυχολογία βρίσκονται, προτού χρειαστεί να αγωνιστούν, για να στείλουν την άλλη πλευρά στη δύσκολη θέση του να χρειαστεί να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού, τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 2024 spoiler 16/03: Η… επιστροφή Δαλάκα και Γκέντσογλου

Η ενημέρωση, πάντως, θα είναι πολλαπλή πριν από το απαιτητικό αγώνισμα, που θα έρθει, μετρώντας δεδομένα μία απουσία. Η κατάσταση της Ασημίνας Χατζηανδρέου δεν είναι ακόμη αυτή, που θα της επιτρέψει να παίξει κανονικά, με την ίδια να έχει πρόσφατα σπάσει το χέρι της και να βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία της ανάρρωσης. Η παραγωγή, φυσικά, δεν μπορεί να πάρει κανένα ρίσκο με το να την αφήσει να αγωνιστεί, παρότι με τον καιρό βελτιώνεται η κατάστασή της.

Δύο άλλοι παίκτες, όμως, θα αγωνιστούν κανονικά, όπως αναφέρει το Fay’s Time. Εκτός από τον Φάνη Μπολέτση, που ήταν γνωστό πως θα συμμετείχε κανονικά στο νέο αγώνισμα, τα θετικά νέα ακούν στα ονόματα της Κατερίνας Δαλάκα και του Σάββα Γκέντσογλου, οι οποίοι θα μπουν στο στίβο μάχης και θα παλέψουν για την νίκη, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πρόκειται, άλλωστε, για δύο πολύ καλούς παίκτες αγωνιστικά, κάτι που σημαίνει πως τα αγωνίσματα θα αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον, λόγω της ανταγωνιστικότητας που θα αυξηθεί. Μένει να δούμε, βέβαια, αν οι τρεις παίκτες θα είναι σε καλή κατάσταση στο νέο αγώνισμα, ή θα χρειαστεί να… βρουν τα πατήματά τους.


Πηγή