Survivor 2024 spoiler 13/03: Αμέ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας!


Survivor 2024 spoiler 13/03: Αμέ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 13/03: Τέταρτος και τελευταίος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor με Κόκκινους και Μπλε να δίνουν την μάχη τους για τη νίκη.

Χτες είδαμε τους Μαχητές να ανατρέπουν τα δεδομένα και σχετικά εύκολα να φτάνουν στην πρώτη κερδισμένη ασυλία της εβδομάδας, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βγάλουν ως υποψήφια την Άιρα, μια αδύναμη παίκτρια που απο συγκυρίες μέχρι σήμερα δεν είχε βρεθεί σ’ αυτή την θέση! Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και τελικά αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσει μάχη για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024. Απέναντί της θα βρει σίγουρα την Ευγενία Μπόρλα, την Χρύσα Χατζηγεωργίου και μια ακόμα κοπέλα που θα προκύψει από την σημερινή ασυλία. Θα είναι από την κόκκινη ή την μπλε ομάδα; Τι αναφέρουν τα spoilers;

Διάσημοι και Μαχητές ή αν προτιμάτε Κόκκινο και Μπλε θα δώσουν μεγάλη μάχη απόψε καθώς μιλάμε για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας που θα προκύψει ο τελευταίος υποψήφιος. Αυτός θα είναι γυναίκα, αφού έχει κλειδώσει το φύλο εδώ και δύο μέρες και μένει να μάθουμε την τελική τετράδα από όπου και θα προκύψει η αποχώρηση της εβδομάδας. Η δεύτερη για να τα λέμε καλύτερα μιας και έχει αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Παντελής Γιαννακάκης.

Survivor 2024 spoiler 13/03: Αμέ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία της εβδομάδας!

Survivor 2024 spoiler 13/03: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή ασυλία

Όπως έχουμε δει από το trailer της ημέρας (13/03), απόψε έχουμε ακόμα ένα απαιτητικό αγώνισμα στο Survivor 2024, με Κόκκινους και Μπλε να δίνουν πραγματικά μάχη για να μην κινδυνέψει η θέση τους στον Άγιο Δομίνικο! Ποια γυναίκα όμως θα πληρώσει το μάρμαρο; Που θα καταλήξει η 4η ασυλία της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι ασυλίες επιστρέφουν απόψε σε κόκκινα χέρια και έτσι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι από την ομάδα των μπλε. Μείνετε συντονισμένοι στo Athensmagazine.gr μέχρι να σας έχουμε και το όνομα αυτής. Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (13/03) επεισοδίου:


Πηγή