Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής και παίκτης του J2US, Γιάννης Ξανθόπουλος! Νεκρός ένας 19χρονος


Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής και παίκτης του J2US, Γιάννης Ξανθόπουλος! Νεκρός ένας 19χρονος


Διαφ.


O 24χρονος τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3), με θύμα έναν 19χρονο.

Το τροχαίο έγινε στην οδό Δεκελείας, όταν το τζιπ του τραγουδιστή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ο νεαρός καλλιτέχνης φέρεται να οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα και εισήλθε αιφνιδίως στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο από παράπλευρο δρόμο, παραβιάζοντας το σήμα STOP, εισέβαλε αιφνιδίως μπροστά του. Ως αποτέλεσμα, δεν κατάφερε να επιστρέψει στο δικό του ρεύμα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο των δύο νέων.

Ο 19χρονος συνοδηγός Ι.Χ. τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός που εκείνη την ώρα πήγαινε στη εργασία του, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Τροχαίο Γιάννη Ξανθόπουλου: Τι αναφέρουν οι φίλοι των 19χρονων

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως για να παρέμβει με πρώτες βοήθειες και να καταθέσει, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο μαζί με τη γυναίκα συνοδηγό δεν έχουν εντοπιστεί, με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Rising Star το 2017, όπου αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής σε ηλικία 16 ετών.

Ακολούθησαν συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Έλλη Κοκκίνου. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο show του Alpha, J2US, μαζί με την Δώρα Παντέλη.


Πηγή