Θρίλερ με δολοφονία 54χρονης: Βρήκαν το πτώμα της σε νεκροταφείο!


Θρίλερ με δολοφονία 54χρονης: Βρήκαν το πτώμα της σε νεκροταφείο!


Διαφ.


Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας απασχολεί το Μεξικό. Το αστυνομικό τμήμα του Ρέντον ανακοίνωσε ότι η 54χρονη Reyna Hernadez που αγνοούνταν από την πολιτεία της Ουάσιγκτον βρέθηκε νεκρή σε τοπικό νεκροταφείο στο Μεξικό, κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, στις 8 Μαρτίου.

Φίλοι της ανέφεραν την εξαφάνιση της στις 28 Φεβρουαρίου, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι από τις δουλειές της και δεν άνοιξε τη μικρή της επιχείρηση στα Ρέντον Χάιλαντς. Στις 8 Μαρτίου, οι ντετέκτιβ ειδοποιήθηκαν για ένα άρθρο ειδήσεων στο Mexicali σχετικά με ένα άγνωστο πτώμα που βρέθηκε σε νεκροταφείο στην εθνική οδό Τιχουάνα.

Διαβάστε επίσης: Ακόμη μια γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε μέχρι αισχάτων στον λαιμό τη σύζυγό του

Οι ερευνητές επικοινώνησαν με τις μεξικανικές αρχές και μπόρεσαν να δώσουν αρκετές πληροφορίες για να ταυτοποιήσουν την άτυχη γυναίκα το Σαββατοκύριακο.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας ύποπτος. Ένας 61χρονος κάτοικος του Ρέντον βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση στο Μεξικό, ενώ εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 54χρονης.

Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι επρόκειτο για έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας και τα στοιχεία δείχνουν ότι η Hernandez μεταφέρθηκε στο σημείο της δολοφονίας παρά τη θέλησή της.

Δολοφονημένη βρέθηκε γυναίκα στο Μεξικό

Οι αρχές επιβεβαίωσαν στο Fox 13 ότι υπήρχαν σημάδια βασανιστηρίων, λέγοντας ότι η γυναίκα ήταν δεμένη στα χέρια και τα πόδια, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και εντοπίστηκε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Μόλις επιβεβαιωθεί ο χρόνος και ο τρόπος του θανάτου, οι ντετέκτιβ μπορούν να προσδιορίσουν και πού διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Αυτή είναι η 29χρονη που σκότωσε ο 39χρονος σύντροφός της με μια σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Καμινίων στο Ηράκλειο, από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 29χρονη γυναίκα από τον ίδιο τον σύντροφό της που τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια. Ο 39χρονος το πρωί της Παρασκευής (16/2), κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, σκότωσε την νεαρή γυναίκα

Αυτή είναι η 29χρονη που σκότωσε ο 39χρονος σύντροφός της με μια σφαίρα στο κεφάλι

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα νεκρή, πεσμένη δίπλα στον καναπέ του καθιστικού.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Ο 39χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι πυροβόλησε την σύντροφό του με ένα πιστόλι. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε ένα τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και είχε μέσα 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

Δύο τηλεφωνήματα προηγήθηκαν ανάμεσα στον δολοφόνο και το ΕΚΑΒ πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα σε όλη του τη διάσταση. Αρχικά, ο δράστης επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και είπε ότι έδερνε την κοπέλα

Οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο τηλεφωνητής προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει για να χειριστεί αναλόγως το συμβάν. «Ελάτε υπάρχει μία γυναίκα χτυπημένη», φέρεται να είπε.

Η συνομιλία διεκόπη και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετά από μισό λεπτό, καταλαβαίνοντας ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, κάλεσε πίσω στο τηλέφωνο που έβλεπε στην οθόνη του.

Ο νεαρός από την Αλβανία φέρεται να είπε μετά από ερωτήσεις του ΕΚΑΒΙΤΗ: «ελάτε από εδώ να τα πούμε. Όταν ο υπάλληλος στο τηλεφωνικό κέντρο επέμεινε, τότε ο νεαρός δράστης είπε ότι είναι νεκρή».

Ο 39χρονος θα βρεθεί στο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα.


Πηγή