Παλαιοχριστιανός: Απέδρασε από τη δομή ψυχικής υγείας ο 15χρονος υιός του


Παλαιοχριστιανός: Απέδρασε από τη δομή ψυχικής υγείας ο 15χρονος υιός του


Διαφ.


Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών που βρέθηκαν να ζουν σε λαγούμι στην Κορινθία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»,ο 45χρονος πατέρας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ανέφερε ότι ο 15χρονος υιός του το έσκασε από τη δομή ψυχικής υγείας στην οποία κρατούνταν, θέτοντας ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα της δομής.

Διαβάστε επίσης: Παλαιοχριστιανοί Κορινθίας: «Την παρέσυρε όταν ήταν μόλις 16 χρονών» – Καταγγελία «βόμβα» για τον 46χρονο Μανώλη

Επιπλέον κατηγόρησε τις αρχές ότι προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει όπως αυτό της αιμομιξίας.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Απέδρασε ο υιός του Παλαιοχριστιανού

Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Βάση αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται η σύζυγος του Μανώλη, Σεβαστή, με τα υπόλοιπα παιδιά τους.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Μανώλης.



Παλαιοχριστιανοί: Εκεί θα μένουν στο εξής ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και η οικογένειά του – Ο Γολγοθάς με την εγκυμοσύνη της κόρης του (video)

Ανοιχτή κουβέντα την εκπομπή «Δεκατιανοί» έκανε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» από την Κορινθία. Ο ίδιος αναφέρθηκε στις προσπάθειες εύρεσης κατοικίας για την οικογένειά του αλλά και στην εγκυμοσύνη της κόρης του.

Αρχικά, ανέφερε ότι η κόρη του είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η υγεία της επιβαρύνθηκε κατά την παραμονή της στο «Παίδων», στο πλευρό του ανήλικου αδερφού της, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία, υπό τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Δείτε επίσης: Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: Αρνείται πως αποκάλυψε τον πατέρα του βρέφους της κόρης του – «Μην τρελαθούμε τώρα»

Παράλληλα, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά, ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υπογράμμισε πως αυτήν τη στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον, ζητά να πάρει το παιδί του από το «Παίδων» και δεύτερον, να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης: «Βρήκα τη κατσίκα μου να διαβάζει την εισαγγελική παραγγελία…» (video)
Στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» μίλησε τη Πέμπτη (29/2) ο 45χρονος και, κατά δήλωσή του, παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, που εντοπίστηκε να ζει με την οικογένειά του σε τροχόσπιτο και λαγούμι στην περιοχή της Κορινθίας. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή του για τη συγγραφή.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας στην εκπομπή, η αρμόδια Εισαγγελία του έχει αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και την έχει αναθέσει σε Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας του οποίο εδρεύει στην πόλη του Πειραιά.

Άλλωστε, ο 45χρονος διευκρίνισε ότι ο γαμπρός του και πατέρας του εγγονιού του δεν είναι ο ρασοφόρος των παλαιοημερολογιτών π. Κλεομένης Κεφάλας, όπως εσφαλμένα καταγράφηκε όταν έδωσε την αστυνομική του κατάθεση, αλλά ένας νέος άνδρας ο οποίος τυγχάνει “πνευματικό τέκνο” του π. Κλεομένη, υπό την ιδιότητά του ως “πνευματικού καθοδηγητή”.

Τέλος, ο κ. Καλαϊτζιδάκης επανέλαβε για μία ακόμα φορά την άρνησή του να δώσει βιολογικό υλικό για τη διακρίβωση του ισχυρισμού του ότι τυγχάνει βιολογικός πατέρας των παιδιών που κατοικούν μαζί του στο λαγούμι [δεδομένου ότι η λόγω άρνησης ληξιαρχικής δήλωσης δεν αποδεικνύεται γραπτά η συγγενική σχέση], για λόγους που, όπως δήλωσε “οφείλονται στη θρησκευτική και ιδεολογική του συνείδηση”.


Πηγή