Έξαλλος με ρεπόρτερ ο Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση» (video)


Έξαλλος με ρεπόρτερ ο Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση» (video)


Διαφ.


Στη σκηνή επέστρεψε ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ξεκίνησε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αδερφού του.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και όταν ρωτήθηκε για τη νέα μεγάλη απώλεια της ζωής του, εκείνος ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

«Εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα ανάλογα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show. Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί τώρα είμαστε σε μία “χούντα” που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision».

Σπαράζει ο Στέλιος Ρόκκος για την απώλεια του αδερφού του – «Η θάλασσα τελείωσε για μένα την ημέρα που πέθανε ο Νίκος…» (video)

Στο τέλος του Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, καθώς πνίγηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα στη Λήμνο όπου ζούσε και εργαζόταν ως ψαράς.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, εμφανώς συγκινημένος για την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει.

«Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω», είπε αρχικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει πολύ η πλάκα που κάναμε».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια».

Ο Στέλιος Ρόκκος σημείωσε: «Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο». Τέλος, τόνισε: «Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά».


Πηγή