Αρναούτογλου: Του πήγαν σουβλάκια για να τσικνίσει αλλά ξεκίνησε δίαιτα – «Δε θα τα πάρω, συγγνώμη» (video)


Αρναούτογλου: Του πήγαν σουβλάκια για να τσικνίσει αλλά ξεκίνησε δίαιτα – «Δε θα τα πάρω, συγγνώμη» (video)


Διαφ.


Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», για ορισμένες δηλώσεις έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Βασιλική Μπασιούρη, τον περίμενε με σουβλάκια, μπριζόλες και μια σοκολάτα, αλλά ο παρουσιαστής αρνήθηκε ευγενικά και παρότρυνε τη δημοσιογράφο να τα δώσει αλλού. «Ευχαριστώ για όσα μου φέρατε, δε θα τα πάρω, συγγνώμη, να τα δώσετε σε κάποιον άλλον. Έχω ξεκινήσει μία διατροφή, γι’ αυτό δεν…», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Τσικνοπέμπτη: «Πήραν φωτιά» από νωρίς το πρωί οι ψησταριές – Δείτε βίντεο

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεχίσει τη διατροφή του και του χρόνου στα ταξίδια που θα κάνει, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει σύντομα ταξιδιωτική εκπομπή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, από την πλευρά του, αρνήθηκε να απαντήσει.

Η σπάνια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για πρώην σύντροφό του: «Με απάτησε και άκουσα την πράξη στο κινητό μου»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με μια συζήτηση με την Klavdia στο «The 2Night Show» να στέκεται αφορμή για όσα ανέφερε στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, που ανέφερε και άλλα… πικάντικα περιστατικά της ζωής του σε άλλη περίπτωση, αποκάλυψε μια απιστία που βίωσε. Εκμυστηρεύτηκε πως πρώην σύντροφός του τον απάτησε ενώ ο ίδιος άκουγε την ώρα της σεξουαλικής πράξης, καθώς κατα λάθος τον πήρε τηλέφωνο.

Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου

«Εμένα με απάτησαν με τον χειρότερο τρόπο! Δεν υπάρχει η απάτη που βίωσα εγώ. Θες να σου πω πως έμαθα ότι με απάτησαν; Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που έπαθα. Ηχογραφήθηκε η όλη πράξη η σεξουαλική στο κινητό. Μάλλον πρέπει να ήταν σε αυτοκίνητο μέσα, πατήθηκε και με πήρε τηλέφωνο. Δεν το σήκωσα. Στον τηλεφωνητή γράφτηκε και το άκουγα, το ξανάκουγα και το ξανάκουγα. Εκείνη την ώρα με έκοψε κρύος ιδρώτας, απλά» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Να πω όμως κάτι με το μυαλό που έχω τώρα. Όποιος απατάει τον άλλον, για λύπηση είναι όχι ο απατημένος αλλά ο θύτης. Ο άλλος που να ξέρει ο άνθρωπος, ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Αυτός όμως είναι για λύπηση, αυτός έχει τα προβλήματα μέσα του. Όχι ο άλλος ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο πλατό του The 2night show.


Πηγή