Survivor 2024 spoiler 05/03: Ζήτησε να αποχωρεί οικειοθελώς! «Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι για μένα τα ριάλιτι…»


Survivor 2024 spoiler 05/03: Ζήτησε να αποχωρεί οικειοθελώς! «Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι για μένα τα ριάλιτι…»


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 05/03: «Πολεμικό» είναι το σκηνικό στους Μαχητές, οι σχέσεις των οποίων έχουν φτάσει στα άκρα. Έχουμε διαπιστώσει στις τελευταίες μέρες πως η ομάδα των Μαχητών έχει διασπαστεί στα δύο, με τον Τζέιμς Καφετζή να δείχνει πως έχει επηρεάσει αρκετούς παίκτες προς το συμφέρον του, δημιουργόντας την διάσπαση αυτή.

Η αλήθεια είναι πως πριν μπει ο Τζέιμς Καφετζής, αλλά και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor, το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών ήταν εξαιρετικό… Αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι μάστερ στο πως να ανακατεύει το κλίμα. Έτσι έβαλε τους δύο πρώην παίκτες του Survivor στην ομάδα των Μαχητών και έβαλε μπουρλότο. Ποιος είναι ο παίκτης των Μαχητών ωστόσο που φέρεται να έχει φτάσει στα όριά του; Ποιος είναι ο παίκτης που φέρεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς και να τον κρατάνε με το ζόρι άτομα που είναι κοντά του μέσα στο παιχνίδι.

Survivor 2024 spoiler 05/03: Ζήτησε να αποχωρεί οικειοθελώς! «Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι για μένα τα ριάλιτι...»

Όπως σας προαναφέραμε, οι Μαχητές έχουν διασπαστεί στα δύο και δίνουν τα πάντα ώστε να μην «σπάσουν» οι δύο κλίκες. Έτσι η κάθε κλίκα μετράει το κάθε της μέλος. Δεν θέλει να έχει απώλειες. Από την μια κλίκα ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης που δεν αντέχει. Που δεν είναι για εκείνον τα… ριάλιτι όπως είπε χαρακτηριστικά. Ποιος είναι αυτός;

Survivor 2024 spoiler 05/03: Αυτός είναι ο παίκτης που θέλει να αποχωρήσει από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο

Όπως θα δούμε χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Τρίτης (05/03), ο Σταμάτης Ταλαδιανός έχει φτάσει στα όριά του με αποτέλεσμα σε μια από τις συνεντεύξεις του να ξεσπάσει σε κλάματα. «Δεν είναι για μένα τα ριάλιτι», λέει χαρακτηριστικά, μετά από τον τσακωμό που θα έχει με τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος θα τον αποκαλέσει καραγκιόζη μπροστά σ’ όλη την ομάδα των Μαχητών.

Survivor 2024 spoiler 05/03: Ζήτησε να αποχωρεί οικειοθελώς! «Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι για μένα τα ριάλιτι...»

Εκτός όμως από την ομάδα του, ο Σταμάτης Ταλαδιανός έχει βρεθεί στο στόχαστρο και των Διασήμων, ενώ θα δούμε απόψε να τσακώνεται με την Αλέξη Παππά. Ο Σταμάτης δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Φαίνεται πως έχει συζυτήσει με την παρέα του στους Μαχητές το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και να το έχει βγάλει και προς την παραγωγή το συναίσθημα αυτό. Θα λυγίσει ή θα καταφέρουν τελικά να του αλλάξουν άποψη; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για τον ίδιο και το μέλλον του στο Survivor 2024.


Πηγή