«Τσακίζει» καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου…» – Το σπαρακτικό μήνυμα για τη μητέρα του


«Τσακίζει» καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου…» – Το σπαρακτικό μήνυμα για τη μητέρα του


Διαφ.


Επώδυνες στιγμές περνάει ο Γιώργος Γιαννιάς, που πρόσφατα έχασε τη μητέρα του, η κηδεία της οποίας έγινε το πρωί της Παρασκευής (1/3).

«Ο έρωτας του αιώνα! Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι… Ο Στέφανος και η Μαρία. Οι γονείς μου… ό,τι περισσότερο αγάπησα. Είναι πάλι μαζί μετά από 5 μήνες, αγκαλιά. Τόσο άντεξε μακριά της.

Καλό ταξίδι έρωτα μου, καψούρα μου, κολώνα του σπιτιού μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε.. Εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να είναι ασπίδα ο ένας για τον άλλον.. εσύ και μόνο εσύ!», έγραφε ο Γιώργος Γιαννιάς στη ανάρτησή του στο Instagram, λίγο πριν πει το τελευταίο αντίο στη μητέρα του.

«Άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, πιο πολύ και από εμένα και θα σε τιμώ.. Πες τον ντέρυ μας ότι τον αγαπώ πολύ και μου λείπει αβάσταχτα. Να είστε αγκαλιά συνέχεια! Μέχρι να ξαναβρεθούμε», κατέληγε στο δημόσιο μήνυμά του ο τραγουδιστής.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την ταφή της μητέρα του, ο Γιώργος Γιαννιάς επανήλθε με νέα δημοσίευση για εκείνη στο Instagram, αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού.

Θρήνος για τον Ηλία Βρεττό: «Θα μας λείψεις…»

Στο πένθος «βυθίστηκε» ο Ηλίας Βρεττός, καθώς έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποχαιρετά τη γιαγιά του, η οποία πέθανε σε ηλικία 103 ετών.

Ο Ηλίας Βρεττός, που πρόσφατα προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αποκάλυψε την αδυναμία που είχε στη γιαγιά Αριάδνη, καθώς και την υπόσχεση που της έδωσε μαζί με τη σύζυγό του, Αναστασία.

Η ανάρτηση του Βρεττού για τον χαμό της γιαγιάς του

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο όνομα για μένα από το “Αριάδνη”. Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας γιαγιά!

Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που φτάνει στα 103. Τις ευχές σου τις κρατάω σαν φυλαχτό, την αγάπη σου για μένα την έχω πυρήνα μέσα μου, την υπόσχεση που σου δώσαμε με την Αναστασία, αν μας αξιώσει ο Θεός, θα την κρατήσουμε και το χαμόγελο και την ομορφιά σου δε θα τα ξεχάσει κανείς. Αρχόντισσα ήσουν στη γη, αρχόντισσα εύχομαι να σε έχει και ο Κύριος δίπλα Του. Παναγίτσα μου εσένα που σε λάτρευε και που σε είχε δει από κοντά, σε παρακαλώ πρόσεχε τη γιαγιά μου και δώστης ένα φιλί από όλους εμάς. Θα μας λείψεις γιαγιάκα μου.

Σ´αγαπώ πολύ,

Ο Ηλίας σου».


Πηγή