Θάνος Κιούσης: «Πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες και την ζήτησα από την γιαγιά της» – Η επεισοδιακή πρόταση γάμου στην σύζυγό του (video)


Θάνος Κιούσης: «Πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες και την ζήτησα από την γιαγιά της» – Η επεισοδιακή πρόταση γάμου στην σύζυγό του (video)


Διαφ.


Ο πολυτάλαντος Θάνος Κιούσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επεισοδιακή πρόταση γάμου στην σύζυγό του, Ιωάννα.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ευγενίας Μανωλίδου για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Πήγα ντυμένος ναύαρχος με πάστες στη γιαγιά της και ζήτησα το χέρι της γυναίκας μου. Η γιαγιά είχε λίγο άννοια τότε και μου είπε “Ήρθες Δημήτρη μου;” και μετά πήγα στην Ιωάννα. Με είδε από το παράθυρο και είπε “τι κάνει πάλι;” και πήγα μέσα, ο σκύλος μας ζούσε, είχε το δαχτυλίδι και γονάτισα», αποκάλυψε ο ίδιος.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα είπε όλα με 2 λέξεις – Το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο (video)

Εξιτήριο από το «Ερρίκος Ντυνάν» πήρε την Παρασκευή (23/2) η γνωστή ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το πριν και μετά του σπιτιού της στη Κινέττα.

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας είπαν πως η κατάσταση ήταν σοβαρή και θα γινόταν ακόμα σοβαρότερη αν δεν την πηγαίναμε άμεσα, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Παίρνει κάποια φάρμακα για να είναι καλύτερα και φυσικά τώρα κάνει μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Η Ζωζώ ταλιπωρήθηκε πολύ αυτή τη χρονιά. Τα δύο αδέλφια της έχουν πεθάνει εδώ και αρκετά χρόνια ενώ με τα ανίψια της έχει τυπικές σχέσεις», είπε αρχικά ο φίλος της Χάρης Αργυρός.

Και συνέχισε: «Η Ζωζώ είχε μπει βαμμένη στο νοσοκομείο και παρέμεινε έτσι. Μετά από κάποιες μέρες πήρε έναν καθρέφτη και μου ζήτησε να την βάψω και να την χτενίσω ξανά».


Πηγή