«Μαλλιά κουβάρια» πρίγκιπας Χάρι και Καμίλα: Τον διέταξε να φύγει – Ο καβγάς τους για την Νταϊάνα


«Μαλλιά κουβάρια» πρίγκιπας Χάρι και Καμίλα: Τον διέταξε να φύγει – Ο καβγάς τους για την Νταϊάνα


Διαφ.


Έναν άσχημο καβγά είχαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Καμίλα, κατά το ταξίδι αστραπή του πρώτου στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον άρρωστο πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με τη Marca, οδήγησε σε έναν πρωτοφανή καβγά με τη βασιλική σύζυγο του πατέρα του Καμίλα και του ζητήθηκε να φύγει μετά τη μισάωρη συνάντησή τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα ταξίδι 5.500 μιλίων από το σπίτι του στην Καλιφόρνια για να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Η επίσκεψή του, ωστόσο, είχε αρνητική κατάληξη, με την Καμίλα να τον διατάζει να φύγει μετά από μόλις 30 λεπτά και να του λέει να μην επιστρέψει ποτέ.

Καβγάς μεταξύ πρίγκιπα Χάρι και Καμίλα

«Ήταν έξαλλη που ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε από το πολυτελές σπίτι του στην Καλιφόρνια χωρίς να πάρει την έγκριση του παλατιού και ήρθε με ύφος», είπε χαρακτηριστικά πηγή στο National Enquirer.

Υποστηρίζεται πως ο δούκας του Σάσεξ έκανε την Αυτού Μεγαλειότητα να περιμένει για ώρες και ζήτησε από την Καμίλα να φύγει από το δωμάτιο ενώ μιλούσαν.

«Μου είπαν ότι η Καμίλα εξοργίστηκε. Έχει δεχτεί πολλή χολή από τον πρίγκιπα Χάρι για χρόνια», συμπλήρωσε.

«Το να χρησιμοποιήσει τον καρκίνο του πατέρα του ως κόλπο δημοσίων σχέσεων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά την επανένωση πατέρα και γιου άκουσα ότι είπε στον Χάρι ότι είναι ντροπή για τον πατέρα του, την οικογένεια και τη μοναρχία. Και δεν άφησε καμία αμφιβολία ότι δεν είναι επιθυμητός», υπογράμμισε.

Ο καβγάς της Καμίλα με τον πρίγκιπα Χάρι

Η έχθρα ανάμεσα στην Καμίλα και τον νεότερο γιο του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπα Χάρι, κρατάει από πολύ παλιά.Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να επέμενε ότι διέλυσε τον γάμο των γονιών του πριν πεθάνει η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη σύζυγο του πατέρα «επικίνδυνη», «κακιά» και «διαβολική».

Η οικογενειακή διαμάχη φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες, με την Καμίλα και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κινούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείσουν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ από το να κληρονομήσουν κάποια από τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια της περιουσίας του βασιλιά.

«Θέλουν να του αφαιρεθούν οι τίτλοι του, να κοπεί από τη γραμμή διαδοχής και από τη διαθήκη 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων του μονάρχη», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή. «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ήδη ο παρίας του παλατιού. Θέλουν να το επισημοποιήσουν».


Πηγή