Επική ατάκα Κατερίνας Ζαρίφη για την τηλεθέαση: «Τα μόνα νούμερα που με αγχώνουν είναι του τζιν μου» (video)


Επική ατάκα Κατερίνας Ζαρίφη για την τηλεθέαση: «Τα μόνα νούμερα που με αγχώνουν είναι του τζιν μου» (video)


Διαφ.


Για το μπλοκαρίσματα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στα social media, ρωτήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, όπως επίσης και για το γεγονός ότι το Next Please θα γίνει καθημερινό και αναγκαστικά η εκπομπή της θα μειωθεί σε ώρα. Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης (22/2).

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν με έχει κάνει μπλοκ, αλλά είχα φάει μια προειδοποιητική κάποια στιγμή», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια και εξήγησε: «Κάτι είχα κάνει και μου είχε πει “πρόσεξε, θα σε μπλοκάρω”, αλλά τελικά τη γλίτωσα. Εγώ γενικά δεν μπλοκάρω».

«Μακάρι να έρθει η Αννίτα Πάνια στο καθημερινό και να μειωθεί η δική μου εκπομπή. Τα μόνα νούμερα που με αγχώνουν είναι του τζιν μου. Θέλω να πέσω από το extra large στο large. Θεωρώ ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν σου “χακάρουν” πλέον τη διάθεση», τόνισε για τις αλλαγές στο κανάλι του OPEN.

Είπε με 10 λέξεις όσα θέλουμε όλοι η Κατερίνα Ζαρίφη για την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών (video)

Με αφορμή την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Κατερίνα Ζαρίφη το μεσήμερι της Παρασκευής (16/2) αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της «Οδός Ζαρίφη 2» στην ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το πόσο περήφανος είναι για τους γονείς του που τον στηρίζουν στις επιλογές του.

«Υποκλινόμαστε στα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη και θέλω να θυμηθείτε στο περιβάλλον σας ανθρώπους πολύ πιο μεγάλους που να δίνουν αγάπη παντού. Όλοι είμαστε με την αγάπη, με το να είναι καλά οι άνθρωποι, να γερνάει ένα ζευγάρι μαζί και να μην ντρέπεται να βγει στο φως του ήλιου.

Δεν υπάρχει ντροπή στην αγάπη, ντροπή υπάρχει μόνο στο μίσος. Εύχομαι να πάμε σε μια νέα σελίδα και να ανοίξουν κι άλλα μυαλά. Αγαπήστε και αγαπηθείτε, δεν κάνει κακό, και όλα θα αλλάξουν!» είπε.


Πηγή