«Δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση» – Άναυδος ο Στέλιος Χανταμπάκης με αυτό που έμαθε για την Όλγα Πηλιάκη (photo)


«Δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση» – Άναυδος ο Στέλιος Χανταμπάκης με αυτό που έμαθε για την Όλγα Πηλιάκη (photo)


Διαφ.


Την πρώτη του ανάρτηση μετά την ξαφνική αποχώρηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη, από το Survivor 2024 έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αντιμετώπισε θέμα υγείας με τον αυχένα της και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσει.

Ταυτόχορνα, Survivor – Ροναλντίνιο: Έπαιξε ποδοβόλεϊ με τον Ατζούν και έβαλε μαγικό «ψαλιδάκι» (video)

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να αναφερθεί στις ενοχλήσεις που ένιωθε η σύζυγός του αλλά και να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις.

Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση!

Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι.

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!».

Η πρώτη ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την ξαφνική αποχώρηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη

Survivor 2024: Με γεμάτες τσέπες αποχώρησε η σύζυγος του Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη – «Ζαλίζει» το ποσό που συγκέντρωσε

Την ηχηρή αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό (21/2) επεισόδιο του Survivor, καθώς η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έπρεπε να βγει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Αποχωρεί η Όλγα Πηλιάκη; Οι φήμες για τροφική δηλητηρίαση και η αλήθεια για την υγεία της! Η απόφαση της ίδιας και των γιατρών

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά τη μονομαχία. Να αναφερθώ, όμως, και στην Όλγα Πηλιάκη, η οποία όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται και απόψε στην κλινική και λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μη συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Με πόσα χρήματα φεύγει η Όλγα Πηλιάκη;

Όπως έχει γνωστοποιήσει το ίδιο το ζευγάρι, η συμμετοχή τους στα παιχνίδια ήταν κατά κύριο λόγο για να λύσουν κάποια οικονομικά θέματα. Η Όλγα, για τις 7 εβδομάδες που έκατσε στον Άγιο Δομίνικο και βάσει του ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, είναι πλέον πλουσιότερη κατά 35.000 ευρώ.


Πηγή