«Καιρός για πικ νικ το Σαββατοκύριακο»: Φέρνει την Άνοιξη ο Τάσος Αρνιακός (Video)


«Καιρός για πικ νικ το Σαββατοκύριακο»: Φέρνει την Άνοιξη ο Τάσος Αρνιακός (Video)


Διαφ.


Μετά από αρκετές ημέρες με κρύο και βροχές, ο καιρός φτιάχνει καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση που δίνει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός αυτό το Σαββατοκύριακο οι συνθήκες θα θυμίζουν Άνοιξη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά από 00 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 04 έως 17 με 18 βαθμούς και στα νησιά από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Από εκεί και πέρα στην ανατολική και νότια χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Εξάλλου οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Τέλος προσοχή καθώς στις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Επίσης, διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη βελτίωση του καιρού το Σαββατοκύριακο και την επιστροφή των φαινομένων από τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.


Πηγή