Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Παραδοχή "βόμβα" για τα φρουτάκια – «Δεν είμαι Άγιος! Οι φωτογραφίες είναι του 2013»


Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Παραδοχή “βόμβα” για τα φρουτάκια – «Δεν είμαι Άγιος! Οι φωτογραφίες είναι του 2013»


Διαφ.


Την πρώτη δημόσια παραδοχή ότι έπαιζε φρουτάκια έκανε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος».

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι φωτογραφίες είναι του 2013» και πρόσθεσε: «Δεν είμαι Άγιος».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον λόγο που κατέφευγε στα φρουτάκια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις ανάγκη από 2.500 ευρώ και παίρνεις μόνο 900 ευρώ, ψάχνεις να βρεις τρόπο για να καλύψεις τις ανάγκες του “Άλλου Ανθρώπου”».

Διαβάστε επίσης: «Ο Άλλος Άνθρωπος» – Μαρτυρία “βόμβα”: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είπε “άνθρωπος είμαι, έκανα ένα παιχνίδι, τι έγινε;”» (Video)

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» προχώρησε στις νέες δηλώσεις από τον χώρο, όπου συγκεντρώνονται άτομα που λαμβάνουν βοήθεια και προανήγγειλε μηνύσεις κατά όσων έχουν μιλήσει δημοσίως για εκείνων.

Μάλιστα, είπε: «Περιμένουμε τον εισαγγελέα, με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, με κατηγόρησαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, περιμένουμε τον εισαγγελέα», είπε. Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι αρκετοί αυτοί που πηγαίνουν στην Κοινωνική Κουζίνα αλλά θα ήταν περισσότεροι αν δεν υπήρχαν οι ανώνυμες καταγγελίες.

Με βουρκωμένα μάτια ο Κώστας Πολυχρονόπουλος: «Όσο μπορούμε αντέχουμε. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε» (Video)

Με τις αποκαλύψεις, τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο άνθρωπος πίσω από τον «Άλλο Άνθρωπο», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο «επίκεντρο» της εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας, μιλάει και πάλι αποκλειστικά στο MEGA.

Το «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην κοινωνική κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» και ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έκανε δηλώσεις.

«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει.

Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν».


Πηγή