«Tα ωραία δεν κρατούν πολύ» – Έκτακτη προειδοποίηση Θοδωρή Κολυδά (Video)


«Tα ωραία δεν κρατούν πολύ» – Έκτακτη προειδοποίηση Θοδωρή Κολυδά (Video)


Διαφ.


Καιρός: «Τα ωραία δεν κρατούν πολύ» προειδοποιεί ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, για την επερχόμενη κακοκαιρία, από την Κυριακή. Παράληλα, ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον μήνας από πλευράς βαρομετρικής κυκλοφορίας, φαίνεται πως θα είναι ο Φεβρουάριος, με χιόνια σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας

Αναλυτικά, όσα γράφει στη νέα του προειδοποίηση ο Θοδωρής Κολυδάς:

«ΤΑ “ΩΡΑΙΑ” ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΟΛΥ- ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

Οι θερμοκρασίες μέχρι και το Σάββατο θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα. Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες βροχές στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Αλλαγή του καιρού την Κυριακή από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες, ενώ θα πνέουν πολύ ενισχυμένοι νοτιάδες»

Δείτε το βίντεο με τους προγνωστικούς χάρτες του Θοδωρή Κολυδά:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Τέλος οι Αλκυονίδες! Προ των πυλών κακοκαιρία με πολλές βροχές» – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν (Video)

Καιρός σήμερα: Για λίγες ακόμη μέρες θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τον ανοιξιάτικο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, θυμίζοντάς μας πως η Άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μία κακοκαιρία πλησιάζει τη χώρα μας από την Κυριακή, αλλάζοντας και πάλι το σκηνικό του καιρού.

Μέχρι να γίνει η αλλαγή, η Τετάρτη θα κυλήσει με καλό καιρό, λίγα σύννεφα προς το νότιοανατολικό Αιγαίο και το θερμόμετρο στους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, ο Τάσος Αρνιακός το παραδέχτηκε πως πράγματι, είναι αν@μ@λο για την εποχή αυτό που ζούμε καιρικά!

Η Αττική θα είναι ηλιόλουστη με τον υδράργυρο στους 22 βαθμούς το μεσημέρι, με κάποιες ελάχιστες συννεφιές. Παρόμοιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη. Καλός ο καιρός και την Πέμπτη, ενώ λίγες βροχές θα σημειωθούν την Παρασκευή, με τον ήλιο να επιστρέφει το Σάββατο.

Ανατροπή στο σκηνικό από την Κυριακή, όπου μία κακοκαιρία με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας θα κάνει την εμφάνισή της. Από Δευτέρα – Τρίτη αναμένονται περισσότερες βροχές, με τα φαινόμενα να είναι έντονα στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:


Πηγή