Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (7/2)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (7/2)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 7/2! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Αλαλούμ» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού – Τι περιμένουμε από την Πέμπτη και μετά (video)

Την Τετάρτη (7/2) ο καιρός θα είναι με πυκνές νεφώσεις που θα συνδυάζονται με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Νεφώσεις θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά τμήματα της Ελλάδας, θα πυκνώσουν και θα κατευθυνθούν προς τα ανατολικά.

Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη, στον Έβρο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα είναι στους 16 – 19 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 18 – 19 βαθμούς στα βόρεια, στους 20 – 22 βαθμούς στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και στους 18 – 20 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις , οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην Θεσσαλονίκη με νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Την Πέμπτη, νωρίς το πρωί θα υπάρξουν τοπικές βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα. Οι βροχές αργότερα μέσα στην ημέρα θα επεκταθούν στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν νεφώσεις.

Την Παρασκευή, νωρίς το πρωί μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός.


Πηγή