Survivor 2024 spoiler 24/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Αποχωρεί απόψε μια παίκτρια στο Survivor 2024 στο επεισόδιο της 24ης Ιανουαρίου.

Survivor 2024 spoiler 24/1: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 24/1: Γυναικεία υπόθεση είναι η σημερινή μάχη και το μόνο που μένει να δούμε είναι ποια παίκτρια δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει απόψε.

Η Κρίστη και Πηλιάκη από τους Κόκκινους και Δώρα – Χρύσα από τους Μπλε βρίσκονται στον τάκο. Με την ευκαιρία, δείτε τα χθεσινά (23/1) highlights του Survivor.

Πλέον, όλα κρίνονται αγωνιστικά και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Μία μόνο κακή ημέρα κάποιου, μπορεί να είναι αρκετή να τον θέσει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Δώρα είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού και έχει την εμπειρία αφού έχει ξαναπεράσει από αυτή τη διαδικασία με επιτυχία.

Η Όλγα Πηλιάκη μπορεί να μη πατάει πολύ καλά τελευταία, ωστόσο δεν παύει να είναι μία εξαιρετική παίκτρια στον τελικό στόχο και με μεγάλη μεθοδικότητα.

Survivor

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου φαίνεται πως ανεβαίνει σταδιακά τις τελευταίες ημέρες, βγάζει μία… φρεσκάδα, όμως κι αυτή ίσως να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Η Κρίστη Καθάργια είναι η πλέον αδύναμη της τετράδας, αλλά θέλει να επαναλάβει τη νίκη επί της Δώρας στο τελευταίο αγώνισμα. Ωστόσο, είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα στη Χρύσα και στην Κρίστη, μένει μόνο να δούμε ποια θα επικρατήσει από τις δύο απόψε.

Survivor 2024: Παππάς και Μπλε τον καρφώνουν Λαμάι – Όταν κάποιος με απειλεί ότι θα με χτυπήσει… (Video)

Survivor 2024: To συμβούλιο του νησιού στο Survivor άφησε απόνερα στους Διάσημους που συζήτησαν την ψήφο στην Κρίστη και τον Αλέξη Παππά. Άφησε όμως απόνερα και στους Μαχητές για τον ρόλο του Λαμάι.

Η Κρίστη Καθάργια δήλωσε απογοητευμένη από τη φίλη της, Ασημίνα, που την ψήφισε γιατί περίμενε έστω να ρίξει μια κούφια ψήφο καθώς θεωρεί ότι έφτασε να είναι MVP! Παράλληλα, διαβάστε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας, σύμφωνα με τις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

O Αλέξης Παππάς στο κιου του επανέλαβε ότι υπάρχει στρατηγική εναντίον του. Μάλιστα το είπε ανοιχτά στην ομάδα του ότι δεν υπήρχε λόγος να ψηφιστεί διότι έφερε νίκες.

Αυτοί οι κάποιοι υστερούν σε νοημοσύνη. Μας βλέπει και κόσμος. Επειδή δεν είναι αρκετά δυνατοί, φοβούνται και θέλουν να διατηρήσουν ακόμη μία εβδομάδα. Αν μιλάμε για στρατηγική και το σκέφτηκαν με ώριμη σκέψη τότε συμπεραίνω ότι απέναντί μου έχω κάποιους που δεν θέλουν το καλό της ομάδας αλλά το δικό τους.

Ποιος είναι τελικά ο ρόλος του Σωτήρη Λαμάι;

Μιλώντας για το θέμα με τον Λαμάι, για το οποίο ο Γιώργος Λιανός τους προειδοποίησε ότι θα αποβληθεί όποιος χειροδικήσει, είπε:

Γιατί θα πρέπει όταν ταλαιπωρούμαι, να πεινάω, να τραυματίζομαι να έχω απέναντί μου έναν άνθρωπο που όταν με ήρεμο τρόπο του ακουμπάω την πλάτη για να του εξηγήσω να λέει “μην το ξανακάνεις αυτό γιατί θα σε χτυπήσω με μπουνιά”; Γιατί να μην αντιδράσω όταν κάποιος πάνω στον πόνο μου με απειλεί ότι θα με χτυπήσει και γιατί να πάρει τη σιγουριά ότι απέναντί του έχει υποχείρια κάποια πιόνια;

Ο ίδιος ο Λαμάι περηφανεύτηκε για το ποιος είναι απευθυνόμενος στην Κρίστυ ενώ αποκάλεσε ηθοποιό του Χόλιγουντ τον Αλέξη Παππά και ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα μετέφερε παρότι η κάμερα του ριάλιτι τον διαψεύδει!

Ενδιαφέρον είχε η ανάγνωση που έκαναν για τον συμπαίκτη τους ο Ρομπ και η Χρύσα.

Ο Ρομπ δήλωσε ότι η ψήφος στην Κρίστυ ήταν δίκαιη. Όπως είπε ο Αλέξης νιώθει άβολα που μπήκε ο Λαμάι γιατί βρήκε αντίπαλο γιατί εμείς στο συμβούλιο δεν αντιδράμε πολύ. Τώρα ο Λαμάι κάτι έχει να πει πίσω.

Η Χρύσα τον κάρφωσε ότι προσπαθεί να μείνει τρεις εβδομάδες διότι όπως είπε τόσο χρειάζεται για να γίνει γνωστός.

Ήρθε να κάνει ριάλιτι είπε η Δώρα και τον κάρφωσε ότι δεν ασχολείται με τα σημαντικά και την υποτιμά ειδικά όταν έκανε πλάκα την ώρα που μιλούσε για τη δεύτερη γέννα της.


Πηγή