Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός της – «Οι γονείς μας ποτέ δεν…»


Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός της – «Οι γονείς μας ποτέ δεν…»


Διαφ.


Με αφορμή την πρεμιέρα του Musikology, του νέου μουσικού ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ 3, μάθαμε για τον μέχρι πρότινος άγνωστο αδερφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία. Ο ίδιος μίλησε για τις σχέσεις τους, αλλά και τους γονείς τους.

«Μου δίνει συμβουλές και για την εκπομπή και τη ρωτούσα. Και τις δύο μου αδερφές και την οικογένειά μου κι όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. Οι περισσότερες συμβουλές έχουν να κάνουν με το προσωπικό κομμάτι αλλά και με τη θεματολογία της εκπομπής. Όντως οι περισσότερες είναι σωστές».

Ηλίας Παπαχαραλάμπους
Ηλίας Παπαχαραλάμπους

«Οι γονείς μας ποτέ δεν μας είπανε να μην κάνουμε κάτι. Εγώ είχα να κάνω με τη μουσική, η άλλη μου αδερφή με τη φωτογραφία και η άλλη ήθελε να γίνει ηθοποιός. Δεν μας είπανε να μην κάνουμε κάτι και βοήθησε στην κριτική μας σκέψη και να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς να πεινάσουμε. Γενικά ήταν μία χαρά να μεγαλώνω με δύο αδερφές».

Δείτε επίσης: Περήφανος ο Φάνης Μουρατίδης: «Τα παιδιά ξέρουν πολύ καλά ότι κι εγώ κι η μητέρα τους…»

Κατάθεση ψυχής από Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με τον Φάνη Μουρατίδη είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί»

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην εκπομπή «Γεια σου». Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλυψε πως με τον Φάνη Μουρατίδη είχαν ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί.

«Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Αυτό όμως έχει κάποιο κόστος», δήλωσε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπου για την ερωτική σχέση πριν τον Φάνη Μουρατίδη.

«Αν συμβούλευα όμως τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αληθινό το τόσο απόλυτο», συμπληρώνει η ηθοποιός στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, μετά μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε. Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα είχα το κουράγιο», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Για την παραβατικότητα των παιδιών φταίει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η οικογένεια. Και στη δική μας τη γενιά γίνονταν πράγματα, υπήρχαν επιθέσεις. Θέλει πολύ μεγάλη παρακολούθηση, να είσαι πολύ από πάνω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.


Πηγή