Νίκος Συμεωνίδης: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Βασιλικής Ανδρίτσου – Η γνωριμία και ο ευτυχισμένος γάμος


Νίκος Συμεωνίδης: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Βασιλικής Ανδρίτσου – Η γνωριμία και ο ευτυχισμένος γάμος


Διαφ.


Έναν ευτυχισμένο γάμο έχει καταφέρει να δημιουργήσει η Βασίλκη Ανδρίτσου με το σύζυγό της, Νίκο Συμεωνίδη. Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για την γνωριμία τους σε μια σπάνια εξομολόγηση.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και η κόρη τους ήρθε στη ζωή μετά από 8 χρόνια.

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Κόκκινο Δωμάτιο”, όπου εκείνος ήταν παραγωγός και παντρεύτηκαν το Σεπτέμβριο του 2011. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ανθένια στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

Η Βασιλική Ανδρίτσου με το σύζυγό της
Η Βασιλική Ανδρίτσου με το σύζυγό της

Επίσης, η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου είχε μιλήσει για τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς για παρενοχλήσεις και απευθύνθηκε και σε κάποιον συγκεκριμένο, χωρίς να τον κατονομάσει μέσα από αναρτήσεις της.

Σε συνέντευξη της, η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον ερχομό της κόρης της: «Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου. Δεν έχω δυσκολευθεί καθόλου με το μωρό και ότι σχετίζεται με τη φροντίδα του, μου βγαίνουν τόσο φυσικά, σαν να είχα γίνει ξανά μητέρα».

Όσο για την αποχή της από την τηλεόραση, η Βασιλική Ανδρίτσου έχει πει: «Σε προσωπικό επίπεδο και μόνον, μπορώ να πω ότι από την στιγμή που έμεινα έγκυος η φιλοδοξία μου για την δουλειά, μειώθηκε. Έτσι έγινε μέσα μου. Όχι ότι δεν αγαπάω την δουλειά μου ή ότι δεν δουλεύω με κέφι ή όσο καλύτερα μπορώ. Απλώς δεν έχω την φιλοδοξία που είχα πριν το παιδί».

Νίκος Συμεωνίδης
Νίκος Συμεωνίδης

«Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό. Να μην τα παρατήσει εύκολα, μια γυναίκα, εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει.»

«Όταν έβλεπα τους τίτλους, “έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα. Ο σύζυγός μου είναι πάρα πολύ ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού, είναι ο έτσι όπως πρέπει να είναι ένας μπαμπάς τουλάχιστον στα ματιά τα δικά μου και της κόρης μου. Γνωριστήκαμε στο κόκκινο δωμάτιο.»


Πηγή