Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Συγκλονιστική αποκάλυψη! Διαγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα με τον κρεοπώλη βρέθηκαν στο κινητό του – Έγιναν το βράδυ της εξαφάνισης


Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Συγκλονιστική αποκάλυψη! Διαγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα με τον κρεοπώλη βρέθηκαν στο κινητό του – Έγιναν το βράδυ της εξαφάνισης


Διαφ.


Το LIVE NEWS φέρνει στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την απίθανη ατάκα του 50χρονου κρεοπώλη στο κρατητήριο.

Κομβικής σημασίας για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι φαίνεται να είναι ένα «τρίτο πρόσωπο», την εμπλοκή του οποίου εξετάζει η Αστυνομία. Το πρόσωπο αυτό είτε γνωρίζει τι έχει συμβεί στον 31χρονο είτε συμμετείχε ενεργά στην εξαφάνισή του και ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το κινητό του κρεοπώλη στο οποίο βρήκαν δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό πριν από την εξαφάνιση αλλά και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη. Το βράδυ της Δευτέρας, μετά τις καταθέσει που έδωσαν το βράδυ τη Παρασκευής οι δύο φίλοι της παρέας, κλήθηκε ο ένας εξ αυτών, όχι για να καταθέσει αλλά για να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Διαγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα με τον κρεοπώλη βρέθηκαν στο κινητό του

Στη συνέχεια, προκύπτει πως το συγκεκριμένο πρόσωπο επικοινώνησε με τηλέφωνα και γραπτά μηνύματα με τον άνθρωπο που είδε τελευταίος τον 30χρονου που αγνοείται, με τον κρεοπώλη δηλαδή.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαξαν είχαν διαγραφεί και χρειάστηκε να ανακτηθούν. Μαζί με τον φίλο του, στο τμήμα πήγε και μία κοπέλα η οποία δεν σήκωσε ποτέ τα τηλέφωνα που την καλούσε ο κρεοπώλης.

Μήνυση για ψευδή κατάθεση θα καταθέσει η οικογένεια του Μπάμπη σε βάρος του κρεοπώλη που είδε τελευταίος τον 31χρονο

Οι ελπίδες εκμηδενίζονται. 12 μέρες μετά την εξαφάνιση του νεαρού στο Μεσολόγγι, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, τα στοιχεία που ανακτούν και αξιολογούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών πληθαίνουν, αλλά πουθενά για την ώρα δεν εντοπίζεται ένα ίχνος του 31χρονου Μπάμπη.

Με βούλευμά του, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός δολοφονήθηκε και ζητείται η άρση τραπεζικών απορρήτων σε μια προσπάθεια να πέσει περισσότερο φως στο ομιχλώδες τοπίο.

Η αδερφή του αγνοούμενου δηλώνει στο Live News σίγουρη πως ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

«Κρίνεται αναγκαίο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής που σχετίζεται με την ερευνώμενη κακουργηματική πράξη και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών των ανωτέρω δύο ατόμων ώστε να εξακριβωθούν όλες οι τραπεζικές τους συναλλαγές από 1/1/2018 έως τις 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές που είχαν», αναφέρεται στο βούλευμα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης βρίσκεται διαρκώς στο μικροσκόπιο. Προσήχθη δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες. Όπως μας λέει η αδερφή του αγνοούμενου, μέχρι σήμερα δεν μπήκε στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της, για τη δραματική υπόθεση.

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κανένα. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά ένα χωριό, οπότε πιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδερφή του αγνοουμένου.

Στο Μεσολόγγι παραμένει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που σκέφτεται διαρκώς τα όσα κρύβει η υπόθεση – θρίλερ.

Για ακόμα μια μέρα, διασώστες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drone προσπαθούσαν από νωρίς το πρωί να εντοπίσουν ένα ίχνος του αγνοούμενου νεαρού στην περιοχή του αεροδρομίου. Δεν τα κατάφεραν ούτε σήμερα.

Ένα νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ο 50χρονος κρεοπώλης που είχε σβήσει τους έντονους διάλογους που είχε με τον 31χρονο, φαίνεται να τηλεφώνησε ο ίδιος στον Μπάμπη το βράδυ της εξαφάνισης και να ζήτησε ο ίδιος να συναντηθούν. Εκτιμάται ότι το ραντεβού κλείστηκε για τα χρήματα που ο αγνοούμενος ζητούσε να του επιστραφούν, πριν επιστρέψει στην Ιταλία.

Πολλές από τις δικαιολογίες του κρεοπώλη χαρακτηρίζονται από αστυνομικές πηγές ως αστείες. Ο ίδιος φέρεται να έχει επαναλάβει ότι δεν θυμάται με ακρίβεια τα όσα έκανε από τη στιγμή που άφησε τον νεαρό στη διασταύρωση που του είχε ζητήσει και πήρε τον δρόμο για το σπίτι του.

Στο κάδρο της έρευνας έχει μπει τα τελευταία 24ωρα και ένα τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να έπαιξε ρόλο στα δραματικά γεγονότα, ένας άντρας που ήξερε τόσο τον κρεοπώλη όσο και τον αγνοούμενο Μπάμπη.

Η αγωνία των στενών συγγενών του Μπάμπη βρίσκεται για ακόμα μια μέρα στο κόκκινο, με τις έρευνες να παραμένουν άκαρπες, τα σενάρια να φουντώνουν και τις κινήσεις των Αρχών να διαδέχονται η μία την άλλη.


Πηγή