Έγκλημα στο Νέο Κόσμο: Δύο συλλήψεις αστυνομικών για το βίντεο με τους πυροβολισμούς (video)


Έγκλημα στο Νέο Κόσμο: Δύο συλλήψεις αστυνομικών για το βίντεο με τους πυροβολισμούς (video)


Διαφ.


Στη σύλληψη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, δύο αστυνομικών για την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, καθώς φέρεται να ομολόγησαν ότι κατέγραψαν και διέρρευσαν βίντεο στα ΜΜΕ με τη σωρό του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι κατηγορούμενοι για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ενώ την ίδια ώρα εξήχθησαν αντίγραφα της δικογραφίας προκειμένου να διερευνηθεί και η διαρροή βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου στον Νέο Κόσμο.

Νέος Κόσμος: Μέσα σε 28 δευτερόλεπτα εκτελέστηκε ο 44χρονος – Νέες αποκαλύψεις γύρω από την μαφιόζικη εκτέλεση (video)

Νέος Κόσμος: «Μουδιασμένη» παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από την άγρια δολοφονία του 44χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01) έξω από πρατήριο καυσίμων, με τις αστυνομικές Αρχές να ψάχνουν τα ίχνη των δραστών του εγκλήματος.

Η ΕΛΑΣ αναλύει καρέ, καρέ τα ντοκουμέντα της δολοφονικής ενέδρας αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εκτελεστές του 44χρονου. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ΣΚΑΪ το αυτοκίνητο των δραστών στον Νέο Κόσμο είναι κλεμμένο από το Μιλάνο από τον Ιούνιο του 2023.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε, όπως αναφέρουν οι ίδεις πληροφορίες, ίδιες πινακίδες με ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο παρέπεμπε σε ανάλογη μάρκα και ίδιου χρώματος, αλλά ανήκε σε κατασκευαστική εταιρεία και δεν είχε κλαπεί.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής δεν αποκλείουν, με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, το ενδεχόμενο των εισαγόμενων εκτελεστών ή ενός «γραφείου» ενοικιαζόμενων δολοφόνων που έχει παραρτήματα στο εξωτερικό και μηχανισμό διάθεσης οχημάτων.

Νέος Κόσμος: Μέσα σε 28 δευτερόλεπτα η εκτέλεση

Οι αστυνομικές Αρχές υπογραμμίζουν πως πρόκειται περί επαγγελματιών δολοφόνων, καθώς η εκτέλεση του 44χρονου στον Νέο Κόσμο έγινε σε 28 δευτερόλεπτα. Πυροβόλησαν περισσότερες από 100 φορές εναντίον του στόχου, ενώ από την ανάλυση των βίντεο ντοκουμέντο, εκτιμούν πως και οι δύο δράστες φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Με αυτόν τον τρόπο σημειώνουν πως δεν ήθελαν να τραυματιστούν τόσο από τα θύματα όσο και από τα θραύσματα του τζαμιού από τους μαζικούς πυροβολισμούς. Μάλιστα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής υπογραμμίζουν πως ο κύριος δράστης φοράει διπλά χειρουργικά γάντια, προκειμένου να μην αφήσει αποτυπώματα.


Πηγή