Στην Ταϊλάνδη η Πόπη Μαλιωτάκη: «Ήρθα να ψάξω εξωτικά φρούτα…» – Οι πόζες με μαγιό που «κόλασαν» το Instagram (photos)


Στην Ταϊλάνδη η Πόπη Μαλιωτάκη: «Ήρθα να ψάξω εξωτικά φρούτα…» – Οι πόζες με μαγιό που «κόλασαν» το Instagram (photos)


Διαφ.


Η Πόπη Μαλιωτάκη η οποία ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποια στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με μαγιό. Επίσης, δείτε εδώ το “καυτό” τσιφτετέλι της Πόπης Μαλιωτάκη στο TikTok.

Οι πόζες με μαγιό της Πόπης Μαλιωτάκη που «κόλασαν» το Instagram

Η τραγουδίστρια, φαίνεται ξανά αρκετά ανανεωμένη στις εικόνες που κοινοποίησε, με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση να είναι έντονη για ακόμη μία φορά.

Ποζάροντας με ένα μαγιό σε κάποιες εικόνες και διασκεδάζοντας με φίλες σε μία άλλη, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram: «Ήρθα να ψάξω εξωτικά φρούτα, δεν πιστεύω να κρυώνετε..».

«Βόμβα» από την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έχω και μία κόρη 30 χρονών που ζει στο Τέξας – Αδυνάτισα γιατί έκανα…»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Πόπη Μαλλιώτακη, η οποία αποκάλυψε τις πλαστικές που έχει κάνει, καθώς το πάνελ επικεντρώθηκε στην ανανεωμένη της εμφάνιση. Μάλιστα έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως έχει μία κόρη 30 χρονών που ζει στο Τέξας.

Τι ανέφερε για τις πλαστικές

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε χαμογελώντας ότι «έχω αδυνατίσει, έκανα πλαστικές. Έχω κάνει στήθος και κοιλιά, όμως προσέχω και τη διατροφή μου. Δέχθηκα πολλές επικρίσεις στο Instagram. Έκανα και λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική».

Και συμπλήρωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη «κάποια πράγματα πάνω στο σώμα μου, που δεν μου αρέσουν, θέλω να τα διορθώνω. Δεν είναι κακό. Έχω κάνει δύο παιδιά και η κοιλιά μου είχε μία μικρή χαλάρωση. Έχω και μία κόρη πάνω από 30 χρονών, που ζει στο Τέξας».

Σχετικά με τα φίλτρα στα social media, σημείωσε «όλη η Ελλάδα βάζει φίλτρα στο Instagram. Όταν πηγαίνω να κάνω μία δουλειά και δεν είναι καλός ο φωτισμός, εννοείται ότι θα βάλουμε φως. Βάζω FaceApp. Δεν έχω να κρύψω τίποτα».

Δείτε το video


Πηγή