Τα λεφτά στα λεφτά: Ο Snik έπαιξε στοίχημα 500 ευρώ και δε φαντάζεστε το ποσό που κέρδισε


Τα λεφτά στα λεφτά: Ο Snik έπαιξε στοίχημα 500 ευρώ και δε φαντάζεστε το ποσό που κέρδισε


Διαφ.


Ο λαός λέει «τα λεφτά στα λεφτά» και στην περίπτωση του Snik φαίνεται να ισχύει. Ο τράπερ έπαιξε στοίχημα 500 ευρώ και δε φαντάζεστε το ποσό που κέρδισε. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η νέα του σύντροφος.

Ο ίδιος αρέσκεται στο να παίζει Online Casino, δοκίμασε την τύχη του στο ποδοσφαιρικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Snik έπαιξε 500 ευρώ και έβγαλε κέρδος 6.456 ευρώ πιάνοντας και τα πέντε σημεία που επέλεξε.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 2-1 στη Λεωφόρο.

Snik δελτίο στοίχημα

Στα άλλα παιχνίδια που έπαιξε, έπιασε το G/G στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το G/G στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, το «2» της Γιουβέντους με τη Σαλερνιτάνα και το G/G της Ρόμα με την Αταλάντα.

«Φιλική υπενθύμιση…» – «Κάρφωσε» τον Snik λίγο καιρό μετά τον χωρισμό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό, με τους δύο να μοιάζουν στην αρχή να έχουν καλές σχέσεις, ωστόσο μετά την ύπαρξη νέων… αμόρε στις ζωές τους, μάλλον έχουν αρχίσει να μην έχουν επικοινωνία.

Λίγο μετά τον καβγά που σημειώθηκε σε συναυλία του τράπερ, αλλά και το ξέσπασμα που είχε απέναντι στα κανάλια και τον δημόσιο τσακωμό του με την Ελεονώρα Μελέτη, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα η οποία έγραφε… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.


Πηγή