Στα «μέλια» Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Οι αγκαλιές και τα φιλιά μέσα στο ασανσέρ (photos)


Στα «μέλια» Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Οι αγκαλιές και τα φιλιά μέσα στο ασανσέρ (photos)


Διαφ.


Τον έρωτά τους ζουν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, οι οποίοι διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του συντρόφου της «Κουραμπιέδες από χιόνι». Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και από σήμερα Πέμπτη (14/12) θα προβάλλεται στους κινηματογράφους.

«Μετά την πρεμιέρα. Το παραμυθένιο ταξίδι στους κινηματογράφους ξεκινάει σήμερα. «Κουραμπιέδες από Χιόνι». Όπως και με το φαγητό, η συνταγή είναι να φτιάχνεται κάτι με αγάπη. Και στην οικογένεια μας, στην οικογένεια όλων των συντελεστών, η αγάπη περίσσευε. Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνουμε όλοι μια οικογένεια», έγραψε σε ανάρτησή της η Κατερίνα Γερονικολού, συνοδεύοντάς τη από φωτογραφίες με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο. Ήθελα να του πω πράγματα πριν φύγει από τη ζωή αλλά… δεν το έκανα» – Συγκινητική εξομολόγηση από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (Video)

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όντας καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 12/11 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν με την οικογένειά του. Παράλληλα, δείτε εδώ την Εύα Τσιμιτσέλη να ποζάρει με τον καλύτερό της φίλο.

Συγκινητική εξομολόγηση από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη μάχη του πατέρα του με το καρκίνο

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και μου είπαν οι γιατροί ότι θα ζήσει τρεις μήνες. Ο αδελφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη, το είχε πάρει κατάκαρδα, ενώ εγώ ήμουν όπως θα ήθελε εκείνος να με δει.

Έχεις και τον χρόνο να πεις ένα “γεια”. Η ψυχική δύναμη και η ψυχολογία μπορεί να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Είναι σημαντικό το να νιώθεις καλά. Δεν ήξερε τι έχει και παρότι ήθελα να του πω πράγματα πριν φύγει από τη ζωή, δεν το έκανα. Δεν του είπαμε ποτέ τι έχει», αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και συγκλόνισε.

Όσο για την Κατερίνα Γερονικολού, ο ηθοποιός είπε: «Με εμπιστεύεται απόλυτα η Κατερίνα. Στο μόνο που δεν με εμπιστεύεται είναι ότι αν έχουμε κάποια υποχρέωση ενδεχομένως δεν πάω. Δεν έχω μπλοκάκι, τα θυμάμαι όλα. Η Κατερίνα άμα της πάρεις το μπλοκάκι, χάθηκε».


Πηγή