Ας προσευχηθούμε όλοι: Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα


Ας προσευχηθούμε όλοι: Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα


Διαφ.


Ο Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη θα υποβληθεί σε εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα. Ας προσευχηθούμε όλοι να πάει καλά το χειρουργείο και να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά του.

Σημειώνεται πως ο Γεράσιμος πριν λίγες μέρες ταξίδεψε στη Βοστώνη με ειδική πτήση, για να νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο κέντρο.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, την ανακοίνωση αυτή έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Λουκάς Αποστολίδης, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/11) στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Ο κ. Αποστολίδης τόνισε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια ανακριτική καθώς θυμίζουμε εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος.

Επίσης, ανέφερε πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη, η οποία, όπως ανέφερε, δεν θα αργήσει να έρθει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αποστολίδης:

Πολυτραυματίας των Τεμπών «τελείωσε» τον Άδωνι Γεωργιάδη με 10 λέξεις: «Θα ήταν άνετος αν είχε χάσει τα δικά του παιδιά;»

«Θα ήταν άνετος αν είχε χάσει τα δικά του παιδιά;» με αυτές τις 10 λέξεις η πολυτραυματίας των Τεμπών, Ντίνα Μαγδαλιανίδη, «τελείωσε» τον Άδωνι Γεωργιάδη μετά την προκλητική του δήλωση.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, αλλά και όλη η προσπάθειά του να βαφτίσει το κρέας, ψάρι, έχει εξοργίσει τους πληγέντες της τραγωδίας, αλλά και όλους τους νοήμονες πολίτες.

Η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ιστορία της και την αποκάλυψη ότι τα ιατρικά της έξοδα τα πληρώνει η ίδια από την τσέπη της, επέκρινε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα όσα ανάλγητα ξεστόμισε, δηλώνοντας εξοργισμένη.

«Γενικά δεν μ’ αρέσει να μιλάω επιθετικά προς κάποιον άνθρωπο, αλλά η συγκεκριμένη δήλωση με εξόργισε. Με εξόργισε γιατί υπάρχουν παιδιά που χάθηκαν εκεί πέρα. Ο κύριος Άδωνις θα ήταν το ίδιο άνετος αν το θέμα αφορούσε τα δικά του παιδιά; Ακόμα και αν δεν μπορείς να νιώσεις συναισθήματα προς τον άλλον άνθρωπο και έχεις μια απάθεια, σκέψου λίγο να γινόταν σε εσένα αυτό. Κάτι αντίστοιχο.

Και τα παιδιά σου να χρειαζόταν να μετακινηθούν. Τώρα αν τα παιδιά σου δεν σε αφορούν καθόλου γιατί μπορεί να μετακινούνται με δικά σου ιδιωτικά μέσα, από ιδιώτες ή με κάποιο τζετ, εντάξει. Πάω πάσο. Αλλά εδώ μιλάμε για τον ελληνικό λαό. Υπάρχει κόσμος που παίρνει καθημερινά τρένα. Που έπαιρναν τα παιδιά του τρένα για να μετακινηθούν. Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Μπροστά σε άτομα που έχασαν άλλα δικά τους άτομα εκεί μέσα.

Μπροστά σε άτομα που τραυματίστηκαν για πάντα. Που εγώ το ξέρω ότι δε θα ξαναείμαι όπως πριν. Τα πνευμόνια μου, ο θώρακάς μου, όλα είναι χάλια. Ας έρθει να μου το πει μπροστά μου αυτό. Ας έρθει να το πει μπροστά σε εμάς. Και ακόμα και αν δεν αφορά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, που από όσο είδα τους αφορά, αφορά όλους εμάς που το περάσαμε. Και δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια δήλωση από έναν Υπουργό, που είναι κυβερνητικό στέλεχος της Ελλάδας σήμερα. Το θεωρώ απαράδεκτο».

Νωρίτερα, ο αδελφός της αδικοχαμένης Αθηνάς Κατσάρα, Βασίλης, είχε προσκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη στα βαφτίσια του μωρού του, στο οποίο θα δοθεί το όνομα της 34χρονης, η οποία σε λίγες ημέρες θα είχε γενέθλια και θα γινόταν 35 ετών.


Πηγή