Η εκδίκηση του πρώην: Tην «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ γιατί τον απάτησε με τον γυμναστή και τον έδιωξε από την επιχείρηση – «Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ παράνομα…»


Η εκδίκηση του πρώην: Tην «κάρφωσε» στην ΑΑΔΕ γιατί τον απάτησε με τον γυμναστή και τον έδιωξε από την επιχείρηση – «Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ παράνομα…»


Διαφ.


Ένα ζευγάρι επιχειρηματιών χωρίζει μετά από 10 χρόνια γάμου με την ένταση να έχει κορυφωθεί και τον σύζυγο ούτε λίγο ούτε πολύ να κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για απιστία αλλά και για συστηματική φοροδιαφυγή.

«Τώρα κατάλαβα γιατί έβαλες τρία χρηματοκιβώτια στο σπίτι, ενώ εγώ σου έλεγα ότι όσα χρήματα βγάζουμε να μπαίνουν στην τράπεζα. Προφανώς τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα». Τα έκρυβες στο σπίτι ενώ διατηρούσες και διπλά βιβλία».

Ο επιχειρηματίας στο εξώδικο που της έχει στείλει κάνει λόγο για «φαραωνική περιουσία» που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ. Έφτασε στο σημείο μάλιστα να την καταγγείλει στην Ανεξάρτητη Αρχή για το μαύρο χρήμα καθώς – όπως λέει – φοροδιαφεύγει συστηματικά.

Δείτε επίσης: Νέα «λαβράκια» από την ΑΑΔΕ: Ο… ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα και το βαρύ πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής

«Πρότεινες να μου δώσεις 100.000€ σε μετρητά, για να λυθούν οι διαφορές μας με τρόπο παράνομο και αδιαφανή γι’ αυτό και δε τα δέχτηκα. Η περιουσία σου, έχει όχι απλώς αυξηθεί, αλλά πολλαπλασιαστεί, κατά τη διάρκεια του γάμου μας χάρη στη δική μου συμβολή. Ό,τι απέκτησες κατά τη διάρκεια του γάμου μας κατά το ήμισυ το οφείλεις σε μένα».

Η επιχείρηση με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο είχε τζίρο έως και 2.000.000 ευρώ. Όπως καταγγέλλεται, ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στο γάμο τους με αποτέλεσμα να φτάσουν σε ρήξη και να καταλήξουν στα δικαστήρια για το μοίρασμα της περιουσίας.

Η απόλυση του με δικαστικό επιμελητή

Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» όταν ο επιχειρηματίας ενημερώθηκε για την απόλυση του με δικαστικό επιμελητή. «Ενώ διατηρούσες δεσμό με τον γυμναστή, αποφάσισες εντελώς αδικαιολόγητα να με απολύσεις από την επιχείρηση.

Απόλυση που μου κοινοποιήθηκε μάλιστα από δικαστικό επιμελητή. Έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο πατρικό μου και συγκατοικώ με τους υπερήλικες γονείς μου. Δεν μπορώ να καλύψω ούτε τα βασικά μου έξοδα και κινδυνεύω να αποξενωθώ από τα παιδιά μας».

Ο ίδιος αναφέρει πως προσπάθησε πολύ να κρατήσει τον γάμο τους από τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. «Από τη μια στιγμή στην άλλη, άρχισες να με απαξιώνεις, να μου μιλάς υποτιμητικά. Έκανα φιλότιμη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι να σε μεταπείσω αλλά ήσουν ανένδοτη. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να σεβαστώ την επιθυμία σου και να σε αφήσω».

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει στο LIVE NEWS πως η επικοινωνία με τα παιδιά του έχει αποκοπεί πλήρως όπως και η πρόσβαση του σε οποιαδήποτε περιουσιακό του στοιχείο με στόχο την οικονομική του εξάντληση.


Πηγή