Μυτιλήνη: «Έχουν χάσει δύο παιδιά! Το ένα πνίγηκε και το άλλο πέθανε σε τροχαίο» – Στο νοσοκομείο επί 7 μήνες ο 55χρονος εστιάτορας μετά τη φωτιά που του έβαλε η γυναίκα του


Μυτιλήνη: «Έχουν χάσει δύο παιδιά! Το ένα πνίγηκε και το άλλο πέθανε σε τροχαίο» – Στο νοσοκομείο επί 7 μήνες ο 55χρονος εστιάτορας μετά τη φωτιά που του έβαλε η γυναίκα του


Διαφ.


Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς που ανεβαίνει ο 55χρονος άνδρας, που πριν από επτά μήνες δέχτηκε επίθεση από την σύζυγό του, στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούσαν στη Μυτιλήνη. Η γυναίκα του, του έριξε βενζίνη, του έβαλε φωτιά και ο ίδιος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σήμερα, εξακολουθεί να δίνει μάχη, στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού ένα μικρόβιο που πήρε στο νοσοκομείο, πήγε πιο πίσω την νοσηλεία του.

Όπως είπε η αδερφή του, Αθηνά, που έμεινε στο πλευρό του δύο μήνες και καθημερινά μιλά μαζί του με βιντεοκλήση, ταλαιπωρείται αυτή την περίοδο με ένα μικρόβιο που κόλλησε στο νοσοκομείο, αλλά είναι αισιόδοξη για την υγεία του. «Τρώει κανονικά, επικοινωνεί μια χαρά και έχει βεβαίως τα σημάδια από τα εγκαύματα» δήλωσε η αδερφή του, στην ιστοσελίδα stonisi.gr. Ο ίδιος αδημονεί να επιστρέψει στη Μυτιλήνη, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς ο γιος του.

Υπενθυμίζεται πως οιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (50%) πρώτου, δευτέρου και τρίτου βαθμού σε λαιμό, θώρακα, πλάτη και πόδια. Μάλιστα δυσκολεύονταν να αναπνεύσει και μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Η 48χρονη σύζυγός του, που παραμένει προφυλακισμένη με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα από τις 24 Απριλίου, ομολόγησε ότι τον περιέλουσε με βενζίνη.

«Έχουν χάσει δύο παιδιά! Το ένα πνίγηκε και το άλλο πέθανε σε τροχαίο»

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, ενώ οι θάνατοι δύο εκ των τριών παιδιών τους, είχαν φέρει σε οριακό σημείο τη σχέση τους. «Νόμιζε ότι αυτό που του πέταξε ήταν κρασί, αλλά ήταν μπουκάλι με βενζίνη, πήρε και το μαγαζί φωτιά. Η γυναίκα αυτή είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Νομίζω ότι τον ζηλεύει» είχε πει τότε η αδερφή του εστιάτορα και συνέχισε:

«Έχουν χάσει και δύο παιδιά, το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο το χάσανε από τροχαίο, έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν το άξιζε αυτό το πράγμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε για άγνωστο λόγο και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της, του έβαλε φωτιά.

Το χρονικό της φρίκης

Το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί τον περασμένο Απρίλιο, όταν η 48χρονη έβαλε φωτιά στον σύζυγό της. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, ενώ οι θάνατοι δύο εκ των τριών παιδιών τους, είχαν φέρει σε οριακό σημείο τη σχέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε για άγνωστο λόγο και η σύζυγός του, που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα, πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον άντρα της, του έβαλε φωτιά.

«Νόμιζε ότι αυτό που του πέταξε ήταν κρασί, αλλά ήταν μπουκάλι με βενζίνη, πήρε και το μαγαζί φωτιά. Η γυναίκα αυτή είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Νομίζω ότι τον ζηλεύει. Έχουν χάσει και δύο παιδιά, το ένα πνίγηκε στο λιμάνι και το άλλο το χάσανε από τροχαίο, έχει περάσει πάρα πολλά. Δεν το άξιζε αυτό το πράγμα» είχε πει τότε η αδερφή του εστιάτορα.

Για τα σοβαρά προβλήματά της με το αλκοόλ και για τους συνεχείς καβγάδες με τον σύζυγό της, είχε μιλήσει από την πλευρά του, ο πατέρας της 49χρονης. «Έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρίνιαζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε», είχε δηλώσει σχετικά, σημειώνοντας πως η κόρη του ξεκίνησε να πίνει μετά τον θάνατο των παιδιών της και, παρά τις παραινέσεις του ιδίου, δεν σταμάτησε.

«Ήθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει. Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα… Μάλλον πιωμένη ήταν», κατέληξε ο πατέρας της δράστιδας.


Πηγή