Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η Ελένη Καργιολάκη από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Είχε πεθάνει 4 μέρες


Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η Ελένη Καργιολάκη από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – Είχε πεθάνει 4 μέρες


Διαφ.


Επί τέσσερις μέρες ήταν νεκρή η Ελένη Καργιολάκη ενώ ο σύζυγός της δεν είχε πάρει χαμπάρι παρότι έμεναν μαζί. Την τραγική είδηση αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως η γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της επί τέσσερις ημέρες, με τον σύζυγό της να μείνει στο ίδιο σπίτι και να μην έχει καταλάβει τίποτα. Το πτώμα της εντόπισε ο αδερφός του άντρα της, όταν ειδοποιήθηκαν οι γείτονες για την έντονη δυσοσμία.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του άντρα της Ελένης Καριολάκη

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είπε ο σύζυγός της, ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.

«Εγώ έκαναν την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε από την άλλη γείτονας της.


Πηγή