37χρονη μανούλα αγκαλιά με τον μπόμπιρά της: Δείτε πως είναι σήμερα η γλυκιά Τερέζα Σάσσου του Mazoo and the Zoo (photos-video)


37χρονη μανούλα αγκαλιά με τον μπόμπιρά της: Δείτε πως είναι σήμερα η γλυκιά Τερέζα Σάσσου του Mazoo and the Zoo (photos-video)


Διαφ.


Όσοι είστε 35 και άνω σίγουρα θα θυμάστε την Τερέζα Σάσσου των “Μazoo and the Zoo” η οποία είχε γοητεύσει τα παιδιά την δεκαετία του 90. Η ξανθιά καλλονή Τερέζα από τους Mazoo & The Zoo είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Τουλάχιστον συγκινητικό να μαθαίνεις πως η κοπέλα που άκουγες σε μικρή ηλικία στους Μazoo and the Zoo έχει δημιουργήσει την οικογένειά της

Αν είσαι παιδί των ’90s, αν γεννήθηκες δηλαδή σε αυτή τη δεκαετία και είχες περάσει τα 10 – 12 πρώτα έτη της ζωής σου, τότε το ALTER ήταν ένα κανάλι που σε σημάδεψε. Εκεί έβλεπες Μαρσουπιλαμί, εκεί έμαθες τον Κίμωνα και το Gang του, εκεί πρωτάκουσες τους Μazoo and the Zoo. Τότε θα είδες και θα ερωτεύτηκες το χαμόγελο και την ομορφιά της ξανθιάς Τερέζας.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε την Υφαντή από τις Σαββατογεννημένες; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η μαθήτρια της Μπαλανίκα (photos)

Η Τερέζα Σάσσου εντυπώθηκε για τα καλά στη μνήμη του κοινού, κατά κύριο λόγο ως εξωτερική εμφάνιση και ελάχιστα ως όνομα. Από την εποχή του συγκροτήματος, που επανήλθε για λίγο πριν μερικά χρόνια ως Xanazoo, έχουν περάσει αρκετά χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει όλα στη ζωή της Τερέζας.

Η Τερέζα των “Μazoo and the Zoo” επί τω έργον

Τερέζα Σάσσου: Πως είναι σήμερα το κορίτσι του ALTER

Σήμερα, η Τερέζα είναι 37 ετών κι έχει κάνει οικογένεια. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη, με τον οποίο είναι μαζί περίπου 3 χρόνια και πριν έξι μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι. Η ίδια είναι μια χαζομαμά και οι περισσότερες αναρτήσεις της είναι πάντοτε αγκαλιά με τον μπόμπιρά τους.


Πηγή