Αδύνατο μελαχρινό αγόρι, χωρίς γένια: Έτσı ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν 15 χρόνια – Ούτε η Βανδή δεν θα τον αναγνώριζε (Video)


Αδύνατο μελαχρινό αγόρι, χωρίς γένια: Έτσı ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν 15 χρόνια – Ούτε η Βανδή δεν θα τον αναγνώριζε (Video)


Διαφ.


Αδύνατο μελαχρινό αγόρι, χωρίς γένια: Έτσı ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν 15 χρόνια με αποτέλεσμα ούτε η Βανδή θα τον αναγνώριζε.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Κώστα Τσουρού, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ανακάλυψε παλιές φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη. Συγκεκριμένα η εκπομπή γύρισε πίσω στο 2008 και βρήκε φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού στην Επίδαυρο επισημαίνοντας ότι παραμένει και σήμερα το ίδιο γοητευτικός με τότε .

Κάνοντας μάλιστα πλάκα στο πλατό επισήμαναν ότι η μόνη διαφορά του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ότι επιλέγει τα μαύρα ρούχα πλέον και όχι τα λευκά όπως έκανε τότε. Ενώ, σε μία αποκάλυψη “βόμβα” για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη προχώρησε η Ηλιάνα Μαυρομάτη με την αγαπημένη ηθοποιό να τους “δίνει στεγνά”

Ο εντυπωσιακός γκριζομάλλης ηθοποιός όμως δεν ήταν πάντα όπως είναι σήμερα. Κάποιες δεκαετίες πίσω ήταν ένα αδύνατο μελαχρινό αγόρι, χωρίς γένια με μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Έτσı ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν 15 χρόνια

Τα είπε όλα ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Σ’αγαπώ και δεν είμαι καλά» – Η δημόσια εξομολόγηση για την Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε μια νέα ανάρτηση με την οποία εξέφρασε τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου της κομματιού. Με την ευκαιρία, δείτε όλη την αλήθεια για τον φημολογούμενο γάμο.

Πρόκειται για το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Με γρήγορες εναλλαγές και φουτουριστική διάθεση, τη σκηνοθεσία του βίντεοκλιπ έκανε ο George Mpenioudakis. Η μουσική ανήκει στον Γιώργο Σαμπάνη και οι στίχοι είναι του Νίκου Γρίτση.

Τα είπε όλα ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Σ'αγαπώ και δεν είμαι καλά» - Η δημόσια εξομολόγηση για την Δέσποινα Βανδή

Ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, έδειξε την στήριξή του στην τραγουδίστρια ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο η ίδια ποζάρει ντυμένη με μαύρο δερμάτινο τζάκετ και μαύρα γυαλιά.

«Σ’ αγαπάω και δεν πάμε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης ο ηθοποιός.


Πηγή